2777
2789
عنوان

شوهرم روز زن طلا نمیخره

| مشاهده متن کامل بحث + 2897 بازدید | 128 پست

منم شوهرم نمیخره برام .پولشو هم داره.میخواد یک میلیون بده مادرش .برای منم طبق معمول هر سال هیچ نمیخره و نخواهد خرید.خرج خونه هم زیاد میکنم.شاغلم.ولی هیچوقت زیر بار این نرفتم که ازش خواهش کنم برای طلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من شوهرم یه سال بعد عروسی طلاهامو فروخت الانم ده سال گذشته هنوز برام نخریده😂کادو روز زن پیشکش 

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

موز من کوووووو آهان داره پرواز میکنه دلتون بسوزه شوهر من موز بالدار خریده برام🤣

موزت حرفم میزنه🥺 

خوشبحالت،من شوهرم همیشه ته تهش بخواد خیلی ولخرجی کنه برام نارنگیِ فلج میخره،نه پرواز میکنه نه حتی راه میره فقط وایمیسته یگوشه منو بِرو بِر نگاه میکنه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

خیلی حرصمو دراورد این همه شوهرش میخره باز این خانم  ...اسمش پررویی نیس چیه پس    

۱۱۰گرم هم داره🤣به ما هم از شوهرمون ی ذره گوشت جلوش هست اون رسیده😅😅😅😅😅😅😅😅😅

بعدشم ولن تاین

بعدم عید نوروز 😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

هیچوقت از قبل یه کسی قول چبزی نده.با زم خوبه  قدر بدون خیلیا هر مناسبتی هدیه کوچیکم نمیگرند چه برسه به طلا.بازم خوبه تولدت طلا میده

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

من فکر میکنم این روزها که به اسم روز زن یا مرد یا شب یلدا و هر مناسبت دیگه ای برای این که کنار هم خوش باشیم و قدر هم بدونیم با اینکه چرا این خرید و اون نخرید کام خودتون تلخ نکنید. بخاطر داشته هاتون خوشحال باشین عزیزم .خدا مادرتون حفظ کنه فکر کنم ایشون همین که ببینن شما کنار همسرتون از ته دل خوشحال و خوشبخت هستین بهترین هدیه هست براشون

🌟من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد🌟