2777
2789
عنوان

ینفر توی مجازی...

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 33 پست
منو نامزدم مجازی باهم آشنا شدیم بهترین آدم دنیا بود ولی چون باهم زیر ی سقف نرفته بودیم راه مون خیلی ...

:)))الهیی بگردمم خیلی حس بدیه ب اونی ک میخای نرسی 🥲 ازدواج کردی؟

عاشق صدای قدمات شو وقتی داری از چیزی که واسه تو ساخته نشده بود دل میکنی و میری :)💕🩸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید مادرای الان اونقدر هول شوهر کردن دخترشون هستند که فکر نکنم چیزی در این مورد بپرسه‌.

بیشتر درمورد کار و بار پسره خواهد پرسید..

حمله نکنید 😅😅😅

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
:)))الهیی بگردمم خیلی حس بدیه ب اونی ک میخای نرسی 🥲 ازدواج کردی؟

خدا نکنه مهربون 💙❤️ فدات، نه ولی ب اسم هم شده بودیم و چون راه مون دور بود راحت تونستن پشتم تهمت بسازن و جدا شیم 

الان همش میگم اگه مجازی شروع نشده بود بهتر بود.شاید با ترفندی می تونستم اختلاف بین مون حل کنم 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
خدا نکنه مهربون 💙❤️ فدات، نه ولی ب اسم هم شده بودیم و چون راه مون دور بود راحت تونستن پشتم تهمت بسا ...

دقیقاا:) مجازی بدیش اینه .. 

امیدوارم باب دلتو پیدا کنی قشنگم 🥲(:💗

عاشق صدای قدمات شو وقتی داری از چیزی که واسه تو ساخته نشده بود دل میکنی و میری :)💕🩸
خدا نکنه مهربون 💙❤️ فدات، نه ولی ب اسم هم شده بودیم و چون راه مون دور بود راحت تونستن پشتم تهمت بسا ...

اهمیت نمیدادی ب حرفشون ..

بعد چطوری شد اومد خواستگاری

خوب ی مدتی فقط چت داشتیم بعد گفت ازتون خوشم اومده ، دوست دارم بیشتر آشنا بشیم ،گفتم شرمنده ، نمیتونم  بیام سر قرار و ....

گفت نیتم خیره و میخام آشنا بشیم بیشتر ، گفتم اگه قصدت ازدواجه خوب بیا خواستگاری بعدش رفت و آمد کنیم آشنا بشیم ، اگه قسمت هم بودیم انموقع ازدواج .

همینم شد ، شماره منزلمون رو دادم اومدن خواستگاری، بعد ی مدت  رفت و آمد ازدواج کردیم

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
خوب ی مدتی فقط چت داشتیم بعد گفت ازتون خوشم اومده ، دوست دارم بیشتر آشنا بشیم ،گفتم شرمنده ، نمیتونم ...

چه خوب خوشبخت بشی عزیزم😍

الان راضی هستی؟

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
چه خوب خوشبخت بشی عزیزم😍 الان راضی هستی؟

ممنونم گلم 

تا پارسال با تمام سختی ها و مشکلات راضی بودیم ولی الان به مشکل خوردیم . خانوادش در باطن راضی نبودن ولی ظاهراً خودشون رو خوبه و مهربونم جلوه میدادن،ولی بالاخره تونستم زهرشون رو بریزن ، الان چند ماهه دعوا داریم سر چیزای آبمیوه بیهوده و همسرم تغییر اخلاق داده .

ممکنه این لجبازیش ادامه پیدا کنه جدا بشیم 

ممنونم گلم  تا پارسال با تمام سختی ها و مشکلات راضی بودیم ولی الان به مشکل خوردیم . خانوادش در ...

مگه چند ساله ازدواج کردید؟ 

اخه خانواده چیکار دارن هر کی سوی خودش😪

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
دقیقاا:) مجازی بدیش اینه ..  امیدوارم باب دلتو پیدا کنی قشنگم 🥲(:💗

فدات عزیزم 💙❤️

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
اهمیت نمیدادی ب حرفشون ..

ولی اون اهمیت دادو منو ی خاطر اونا پس زد 💔چون می گف تو غریبه ای ولی اونا فامیلو هم خون 

مگه چند ساله ازدواج کردید؟  اخه خانواده چیکار دارن هر کی سوی خودش😪

۸ساله عزیزم.

سپردم بخدا ، خدا بزاره تو کاسشون به زودی