سلطاااااان56 مدیر عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 1068 عنوان ینفر توی مجازی... | مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 33 پست میخاد بیاد خواستگاریه دوستمم...و پسره میخاد زنگبزنه ب مامانش ینی مامان دوستمحالا چ ببهونه ای اوکیه مثن بگن از کجا همو دیدن ک مامانش میخاد خواستگاری کنه...اصن حضوریم باشه چ بهونه ای هست ک دختره بگ مامان شمارتو دادم 1402/10/11 | 21:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sandiego عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 177 ولی اون اهمیت دادو منو ی خاطر اونا پس زد 💔چون می گف تو غریبه ای ولی اونا فامیلو هم خون الهی بگردم (:کسی ک واقعا بخادت همه جوره پات وایمیسته، لیاقت عشقتو نداشته.. عاشق صدای قدمات شو وقتی داری از چیزی که واسه تو ساخته نشده بود دل میکنی و میری :)💕🩸
banooye_aramesh عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6898 الهی بگردم (: کسی ک واقعا بخادت همه جوره پات وایمیسته، لیاقت عشقتو نداشته.. خدا نکنه عزیزم 💙❤️چی بگم....... نمی دونم خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
sandiego عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 177 ولی اون اهمیت دادو منو ی خاطر اونا پس زد 💔چون می گف تو غریبه ای ولی اونا فامیلو هم خون نمیدونم چرا همیشه ادمای آشنان ک خراب میکنن زندگیتو .. (: عاشق صدای قدمات شو وقتی داری از چیزی که واسه تو ساخته نشده بود دل میکنی و میری :)💕🩸
banooye_aramesh عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6898 نمیدونم چرا همیشه ادمای آشنان ک خراب میکنن زندگیتو .. (: دقیقا خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!