2777
2789
عنوان

شب بخیرگفتن وقتی قهری

| مشاهده متن کامل بحث + 2418 بازدید | 67 پست
بعضی وقتا دل آدمو میشکونن

خیلی سخته .۳سال انتظارش کشیدم تا پیشرفت کرده 

اون موقع هیچ توفعی ازش نداشتم 

الان که یه کم پیشرفت کرد چیزی ازش بخوام میگه مادی پرست

میگم حداقل خودتوفور خوشحالیم باش چیا گرون من که نمیخوام 

حتی یه شاخه گل برام بیاری

حیف که خیلی دوسش دارم وگرنه یهدلحظه هم نمبموندم ازطرفی زورم میگیره ایقدر انتظارش کشیدم الان ولش کن خوش به حال یکی دیگه شه

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍

بگو قابل نوجه بعضیا  شب خوش🙂

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته .۳سال انتظارش کشیدم تا پیشرفت کرده  اون موقع هیچ توفعی ازش نداشتم  الان که یه ...

شوهرته یا دوست هستین؟

خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم می‌دونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک‌ بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴
بگو قابل نوجه بعضیا  شب خوش🙂

اینم خوبه😂

خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم می‌دونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک‌ بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴
چرا نشه قشنگم 14 ساله با این روال گذروندیم  ،بحث رو همه کم و زیاد دارند ولی خب بعدش دیگه قرار ن ...

درست قهرنباشید ولی خب آدم یه جاهایی به تفاهم نمیرسه

شات بدم😁

آره شات دوست😍😂

شوهرته یا دوست هستین؟

نامزدم

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍

وقتی قهری چی میگی😂

الان قهریم دیگه

خب ازکجا می‌فهمه دلخوری

الان قهریم دیگه

دوستین؟