2777
2789
عنوان

دختری که عاشقش بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 44 پست

آدم عاقل دو بار از یه سوراخ تنگ عبور نمیکنه.  ازت خواهش میکنم نزار  امثال اونا با این کارشون و بخشیده شدنشون  هرزگی رو ترند کنن. ولش کن بره تو لیاقتت بیشتر از این هاست 

محض احتیاط این کاربری دست چند نفر سیری میشه
خیلی زجرم داد خیلی به پاش موندم ولی توجهی نکرد

نوت توعه من با انتقام مخالفم ولی اونی که خیانت میکنه حقشه بفهمه که نمیشه هر وقت خواست بره هروقت خواست برگرده و قلب طرفو سنگ درنظر بگیره 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اول منونخواست 

خب یعنی اول با شما کات کرد بعد ول کرد رفت ؟ سر چی ول کرد ؟ مشکل اصلی تون چی بود ؟ 

اگه همینطوری خوشش نیومد ول کرد ک اصلا برنگرد ولی اگه مشکلی پیش اومده بود ک تو رابطه اذیت بود بعد ول کرد رفت با یکی دیگه ، شانس بده ، ولی خیلی زود وا نده ک پررو شه

خیلی زجرم داد خیلی به پاش موندم ولی توجهی نکرد

یعنی اگه قبول کنی.  لیاقتت تو دختریه که رفته به یکی دیگه داده دوباره فیلش یاد هندوستون کرده اومده پیشت. لیاقتش همون پسرای لایه. هرزه با لاشی   عاقل با دلدار

محض احتیاط این کاربری دست چند نفر سیری میشه
به جز اون به هیچکسی دیگه فکرنکردم

مثل تو ادمای دیگه هم عاشق یکی میشن که طرف خیانت کارو دو رو و.... در میاد ولی زندگی ادامه داره به کتفت بگیرش پیام داد مغرورانه جوابشو بده یا اصلا سین کن چیزی نگو 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
چون شانس نداریم ما گیر پسرای لاشی می افتیم ک قبلا از دخترا بدی دیدن بعد تلافیش رو سر ما در میارن 🤣 ...

اخ که راست میگی 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️