2777
2789
عنوان

تیرویید کودکان

3431 بازدید | 13 پست

سلام دوستان.

کسی هست که بچش کمکاری تیرویید داشته باشه؟

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

خواهرم ۱۱سالگی کم کار شد تا ۱۲ قرص خورد بعدش رفت پیش طب سنتی با ی دوره درمان شد از تابستون تیروئیدش خداروهزار بار شکر برنگشته ایشالا ک دیگه برنگرده دلیل تیروئید کم کار بعد ژن استرس و نگرانی هست بعضیا خیلی نگرانی و مشکلات دارن ولی تیروئید کم کار نمیگیرن چون تو ژنشون نیست زمینش رو ندارن شاید ایناهم بگیرن ولی اونایی ک تو ژنشون هست با هر دلیلی ک باعث کم کار شدن بشه تیروئید خودش رو نشون میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم ۱۱سالگی کم کار شد تا ۱۲ قرص خورد بعدش رفت پیش طب سنتی با ی دوره درمان شد از تابستون تیروئیدش ...

ازمایش میده؟ نکنه برگرده

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
بله پسرمن 

مامان پاشا میشه جواب بدین من خیلی نگرانم 

ازمایش میده؟ نکنه برگرده

تابستون آزمایش داد گفت تیروئید نرماله از اون موقع ک دیگه هیچ علائمی از تیروئید نداشته پریودیش هم تنظیم شده حالا امتحاناش تموم بشه باز می‌بریمش آزمایش برای چک کردن

الان ۵سالشه از نوزادی تیرویید داره و دارو مصرف میکنه

تا حالا سونو هم دادین؟ 

دختر من از سه سالگی 

من خودم کمکاری دارم ولی ۲۴سالم بود فهمیدم و دارو خوردم اما دلم میسوزه واسه بچم

تابستون آزمایش داد گفت تیروئید نرماله از اون موقع ک دیگه هیچ علائمی از تیروئید نداشته پریودیش هم تنظ ...

انشااله عزیزم .

تحت نظر کی بوده برای این درمان؟

تا حالا سونو هم دادین؟  دختر من از سه سالگی  من خودم کمکاری دارم ولی ۲۴سالم بود فهمیدم و ...

نه دکتر گفت احتیاجی به سونو نیست،ولی عکس استخوان بندی گرفتم که ببینیم سن رشدش نرمال هست یانه،که خدا رو شکر اکی بود،چاره چیه درمانی نداره

نه دکتر گفت احتیاجی به سونو نیست،ولی عکس استخوان بندی گرفتم که ببینیم سن رشدش نرمال هست یانه،که خدا ...

خداروشکر عزیزم