2777
2789
عنوان

همسر همکارم بی دلیل منو شست

2439 بازدید | 74 پست

سلام دوستای گلم من فالور خانم یکی از همکارام هستم و احساس میکنم که اون خانمم متوجه هست که من همکار شوهرشم و اونم جز فالورای منه ولی اصلا هیچ صمیمی نداریم و حتی حضوری هم همو ندیدیم چند روز قبل برا تولد همسرش یه عکس کیک گذاشته بود و من واقعا بدون قصد گفتم کیک رو خودتون درست کردین یا خریدین اخه کیک لواشک بود و خیلی قشنگ میخواستم ببینم اگه از جایی تهیه کرده منم بخرم و ایشون جواب کامنت منو با بی ادبی داد و بجای یه جواب ساده اره یا نه گفت که برام جالبه که چه چیزایی براتون مهمه و من ناراحت شدم گفتم ببخشید غلط کردم و بعد هم بلاکشون کردم ولی واقعا ناراحت شدم من خودم متاهل و همسرمم خیلی دوست دارم و قصد بدی نداشتم ایشون انگار مشکل روانی داره

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی

چرا خب 

شما خودت خانمی از یک خانم سوال پرسیدی

چرا باید حساس بشه

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم

گفتی غلط کردم؟؟؟ 

باید یه چی میگفتی دلت خنک شه 

من بودم میگفتم منظوری نداشتم عزیز فقط میخواستم ببینم از کجا سفارش دادی که اینقدر زشته من سفارش ندم 

که بخوره تو ذوقش حالش جا بیاد

قدحی پر بکن سر بکش جان مرا 🖤🌿

حتما کاربر نی نی سایته و معتقده باید تک تیرانداز باشه هرجا همکار همسرش که خانمه رو دید خلاصش کنه😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

شما به اون خانوم پیام دادین که غلط کردم ؟؟

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂