سلام دوستای گلم من فالور خانم یکی از همکارام هستم و احساس میکنم که اون خانمم متوجه هست که من همکار شوهرشم و اونم جز فالورای منه ولی اصلا هیچ صمیمی نداریم و حتی حضوری هم همو ندیدیم چند روز قبل برا تولد همسرش یه عکس کیک گذاشته بود و من واقعا بدون قصد گفتم کیک رو خودتون درست کردین یا خریدین اخه کیک لواشک بود و خیلی قشنگ میخواستم ببینم اگه از جایی تهیه کرده منم بخرم و ایشون جواب کامنت منو با بی ادبی داد و بجای یه جواب ساده اره یا نه گفت که برام جالبه که چه چیزایی براتون مهمه و من ناراحت شدم گفتم ببخشید غلط کردم و بعد هم بلاکشون کردم ولی واقعا ناراحت شدم من خودم متاهل و همسرمم خیلی دوست دارم و قصد بدی نداشتم ایشون انگار مشکل روانی داره
به جای ببخشید علط کردم میگفتی الان تو صفحه مجازی شما و در حال دیدن کیک تولدتون باید چی برام مهم باشه؟؟؟ سوراخ شدن لایه اوزون؟؟ اوضاع مملکت؟؟ آلودگی هوا؟؟ بی آبی؟؟ چی؟؟
شوهر من ی پیج کاری داره ی خانومی مشتری بوده پیجو فالو کرده بعد از پیج کاری شوهرمو فالو کرده بعدش منو فالو کرده حالا هرچی میزارم میتویسه یچیزی برام! ب همه چیر وقت میکنخ فکن من گذاشام تو پیچ حودم مثلا نذری چیزی بمن پیام داده ک دیدم اقای فلانی مغارخ رو زود بست پس نذرب داربد امار همه چیزمونو درمیاره منم بلاگش کردم از پیج خودمو شوهرم فقط پیج گاری رو دارع ی سریا فضولن شابد اونم خانمم حس منو داشته چون من بدم اومد اون خانم خیلی پیگیر بود هرچی میزاشتم ریپلای میکرد سوال میپرسید ک این کیه یا با کی رفتید و اینا الکی نیخاست صمیمی بشه ک ی روز بی حرف کلا بلاگش کردم
افرادی که حق رو به اون خانم میدن اصلا درک نمیکنم مگر اینکه از اینهایی باشن که از همه چیز دعوا درست میکنن و مشکل دارن شما نباید میگفتی غلط کردم باید مثل خودش حتی بدتر جوابش رو میدادی
خب فقط تبریک میگفتید تو دایرکت سوالتونو می پرسیدید
اره شاید حرفتون درست باشه ولی به نظرتون یه زن باید ایقدر بدبخت و بی اعتماد به نفس باشه که با همکارخانم همسرش اینجوری برخورد کنه بازم به نظرم دلیل خوبی نبود
خب اونم دلیلی نداره اگر پیج شخصی ه و کاری نیست شما جزو فالورای همسرش باشین
نه پیج همسرش شخصیه اقاشونم جز فالورای منه و بی نهایت مرد خوب و مودبیه شاید فکر کنید الکی میگم و واقعا ما همکاریم اونم تو یه کار پروژه ای که شاید سالی یکبارمـهمو نبینیم فقط گاهی تلفنی یا پیامی در مورد کارمون باشه و منم متاهلم