2777
2789
عنوان

قوز شدم بیاید کمک

93 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من قوز شدم کمرم به شدت طا شده رو هم خیلی درد گرفته پشت شونه هام وقتی کمرم  راست میکنم درد میگیره 

چکار کنم بنظرتون 

۲۰ سالمه ،زیاد میخوابم و زیاد تو گوشی هستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره خیلی 

ناخن دستو پاتو بچین تقریبن بیستا میشه بزا رو اون قسمتی ک بیشتر درد میکنه و یه چسب بزن روش ک نیفته بزا تا سه روز تو همین حالت بمونه و سویق نخودم بخور،من قبلنا خیلی کمرم درد میگرفت تقریبن تو همین سنا هم بودم فقد یبار سویق نخود خوردم خوب شد تا الان درد نگرفته دگ ولی خب قوز کمرو دارم،ببین بجز حرکات اصلاحی شونه هاتو بده عقب لازم نیس کمرتو سیخ کنی فقد شونتو بده عقبو یکم کمترو صاف نگه دار باس یمدت مراقبت کنی ک من حوصلشو ندارم ولی بالاخره باس انجام بدم بعد کم کم ب اون حالت عادت میکنی اونموقع قوز ک میشینی اذیت میشی

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

ناخن دستو پاتو بچین تقریبن بیستا میشه بزا رو اون قسمتی ک بیشتر درد میکنه و یه چسب بزن روش ک نیفته بز ...

مرسی عزیزم 

راستی ناخن رو چیدم و گذاشتم الان کمرم راست شده دیگع خم نمیشه چکار کنم

مرسی عزیزم  راستی ناخن رو چیدم و گذاشتم الان کمرم راست شده دیگع خم نمیشه چکار کنم

خواهش گلم ینی کمرت گرفته

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم