2777
2789
عنوان

دیشب ما اینطوری گذشت 📸♥️

1427 بازدید | 45 پست

بعد از یه روز شلوغ و افسرده کننده تصمیم گرفتیم بریم یه دوری بزنیم که بازم شیطون گولمون زد 😬🤌🏻

😂 البته به قول همسرم تا تو هستی شیطون چرا گول بزنه خودت استادی

واقعا پیتزا با اختلاااااف خوشمزه ترین غذاست از نظر من  😁

بعدشم به یاد قدیم گفتیم بریم بام و یه چایی بزنیم و از روزمون بگیم سر راهم رفتیم دنبال یکی از دوستامون و جمعمون ۳ نفره شد

یه عکس مثلا هنریم همسرم ازم گرفت که اونو پایین میذارم که بتونم پاک کنم ♥️

من تا قبل کنکور شهرستان بودم ، از همون موقع رویام زندگی تو تهران بود ، دیشب داشتم فکر میکردم بیشتر از ده ساله که من دارم رویای بچگیمو زندگی میکنم و خیلی حس قشنگی بود برام در لحظه

پ ن : صرفا برای ثبت حال خوب دیشبمون ❄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه منم دلم شوهر تهرانی میخواد از رشت متنفرم

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

عشقتون پایدار

منم تهران نیستم

ولی احساس میکنم نمیتونم. تهران زندگی کنم

تویی که شهرستانی تهران زندگی کردن اولاش برات سخت نبود ؟

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

عه منم دلم شوهر تهرانی میخواد از رشت متنفرم

وای دلت میاد

رشت ک شهر بزرگی همه جی داره  تازه بدون آلودگی 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست