2777
2789
عنوان

چراکسی منو نمیگیره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 53 پست
اره اینم هست ولی شوهر داشتن کله اهنی و اعصاب سنگی میخواد 😂😂انشاالله یه آدم درست سر راهت قرار بگیره ...

بوووووووووووووووووووس

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن ناراحت میشم ولی متاسفانه لاغرم نمیشم    

دختر خاله من چاق بد شکل بود،کلا خیلی میخورد

رفت باشگاه لاغر شد عمه شوهرش تو باشگاه دیدش اومدن خاستگاری

الآنم شوهر پولدار داره

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
من تازگیا (در طی حدود یک سال پیش) چهارتا عروسی رفتم که ۳ تاشون تپل بودن.

قبول دارم حرفتو

عده کمی تپل دوست دارن

منم منظورم خیلیییی لاغر نیست منظورم تناسبه 

بعد اینکه اینجا خیلی موارد بوده که میگن نامردیم ولی شوهره به چاقیشون گیر داره 

دور و بر ما پسرا رو که مجردن یکی بهشون معرفی میکنی میگن نه فلانی چاقه

خب خواه ناخواه تاثیر داره

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
قبول دارم حرفتو عده کمی تپل دوست دارن منم منظورم خیلیییی لاغر نیست منظورم تناسبه  بعد اینکه ...

نمی‌دونم. ما چند سالی بود عروسی نداشتیم تو فامیل و آشنا، بعد یهو تو کمتر از ۱ سال، ۴ تا پیش اومد. همونطور هم که گفتم از این ۴ تا عروس، ۳ تاشون خیلی تپل بودن. واسه همین اینطور برداشت کردم که شاید اصلا براشون مهم نباشه. شایدم واسه فامیلا و آشناهای ما مهم نبوده و واسه دیگران مهمه. نمی‌دونم.