2777
2789

ما میخوایم وام ودیعه مسکن بگیریم بعد چون خونه پدر شوهرم میشینیم و فامیل درجه یک اجاره حساب نمیشه خونه رو تو سایت املاک به نام پدرم ثبت کردم 

حالا پدرمم روستاس و تحت پوشش هستند بعد الان کارتشونو قطع نمیکنن که مثلا شما شهر خونه دارید و اجاره میگیرید 

به نظرتون داخل سیستم ها ثبت میشه که این خونه ب اسم ایشون خورده 

کاش یکی منم راهنمایی میکرد انقد حرص نخورم 

هیچ‌کس اطلاع نداره

آره احتمال زیاد قطع کنن ..‌ کسیو میشناسم چون از روستا خونشون برده بودن شهر قطع کردخ بودن باوجودیکه مستاجر هم بودن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره احتمال زیاد قطع کنن ..‌ کسیو میشناسم چون از روستا خونشون برده بودن شهر قطع کردخ بودن باوجودیکه م ...

ببین ولی اگه انقد راحت با گوشی میشد خونه به اسم کسی بزنی که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشد

ببین ولی اگه انقد راحت با گوشی میشد خونه به اسم کسی بزنی که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشد

چ ربطی ب گوشی داشت حرف من؟؟؟؟

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
خب، کسی که نداره خونه اجاره میکنه دیگه...  منظورت از اینکه کارتشو قطع میکنن، یارانه رو میگی؟&n ...

ببین 

ما خونه پدر شوهرم میشینیم تو یزد برای اینکه نگن شما اجاره ای نیستید به اسم پدرم خونه ای که میشینیمو ثبت کردم یعنی ما به پدرم اجاره میدیم

برو بنگاه یه هزینه میگیرن ازت برات انجام میدن

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!
ببین  ما خونه پدر شوهرم میشینیم تو یزد برای اینکه نگن شما اجاره ای نیستید به اسم پدرم خونه ای ...

آهان، فکر کردم پدرتون رو مستاجر ثبت کردید. 

نه بابا سندی به اسم پدرتون نیست که، مهم اون سنده که تو ثبت اسناد ثبت میشه