2777
2789
عنوان

بلایی ک شوهرم سرم آورده !

| مشاهده متن کامل بحث + 4028 بازدید | 122 پست
صورتش پر خونه استارتر واقعا ناراحت شدم

🥲خدایا تا این حد

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۱ ساله هر راهی رو امتحان کردم.هر کاری کردم زندگیم خوب بشه.با هر کی رفت و آمد میکنم جنگ و دعوا راه م ...

عمه عمو خاله هم پشتت نیستن؟عکستو برااونا بفرست بگو لااقل کمکت کنن شاید ب رگ غیرتشون برخورد

اگر نکردن هم خودت دختری قویی نزار فک کنه هر بلایی سرت بیاره تو قراره سازش کنی

اگ دوباره کتکت زد برو پزشک قانونی و کلانتری مدرک دستت بیاد سکوت نکن

میخوامشا اما نمی‌خواد منو💔

والله جاریم رو شوهرش میزد میگفتم شوهرش دیوونس.

سر یه میله ای یه مدت با هم زندگی کردیم.یعنی تا ناراحت میشد اونقدر جیغ و داد میکرد از زمین و زمان گلایه میکرد و فحش میدادکه یکی بیاد خفش کنه.اخرش هم شوهر من کنترل از دستش در رفته استکان چای که جلوش بود رو محکم کوبید به دیوار اینم ترسید دررفت خونه پدرش.

اگه میشه مقصر شوهره نیست .بنزین از اون کبریت از این.سوختن برا بچه ها

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
خدا صبرش زیاده وقتی بخواد انتقام بگیره یه جوری میگیره که ریشه کن بشه طرف .دیدم با چشمام.

دقیقا درسته 

یاد برنامه زندگی پس از زندگی افتادم 

مرده یه سیلی زده بود به دخترش 

چنان بلایی سرش آورده بودن هنوزم یادش بود و حالش بد میشد که چکارش کردن 

اینم خدا جوابشو میده دیگه 

♻️کارما♻️
۱۱ ساله هر راهی رو امتحان کردم.هر کاری کردم زندگیم خوب بشه.با هر کی رفت و آمد میکنم جنگ و دعوا راه م ...

پس راهاتو رفتی دیگه... گشکل داره... فکر اساسی کن... پزشک قانونی تابحال رفتی؟ چمدتا پرونده داری؟ ببین شوهر منم اوایل میزد البته نه به این وحشی طوری... من چندتا پرونده رفتم پزشک قانونی الان خیلی میترسه دیگه دست روم بلند نکرده... ولی حتما برو یواشکی بزار گرونده ها جم بشه مدارک روانپزشکی شو داشته باش بعدا با اینا میتونی عسر و حرج بگیری گیگیر باش ناامید نشو تو این مدت هم به فکر پیشرفت خودت باش و گول جم کردن و مستقل شدن

خدا صبرش زیاده وقتی بخواد انتقام بگیره یه جوری میگیره که ریشه کن بشه طرف .دیدم با چشمام.

خدا ولی تو قرآن گفته حال هیچ قومی را دگر گون نمیکنه مگر اونکه اون قوم خودشون بخوان

من یه جا یه چیز میخوندم یه آزمایش بود و نقش زندانی و زندانبان رو به دانشجوهای تاپ روانشناسی دادن بعد یک هفته کار بجایی رسید که اون تست رو تعطیل کردن کلا هر دو گروه در نقش خودشون به شدت فرو رفتن.... گاهی وقتی طرف حس میکنه هر کار کنه تو هستی هر چی عقده داره میاره سرت خالی میکنه و هر روز بدترم میکنه این حتی علمی هم ثابت شده... البته من در حدی نیستم که اسی رو راهنمایی کنم ولی خودم این درد رو کشیدم و و قتی همه فهمیدن و من رفتم قهر بعدش کمی بهتر شد.... اگرنه هر روز فگقربون دیروز بود... بهتره با یه مشاور کار بلد صحبت کنه که البته طبق تجربه خودم که نزدیک ده تا روانشناس رفتم و بین اونها فقط یکی بدرد بخور بود پیدا کردنش کار ساده ای نیست گاهی فقط درس خوندن و چیز خاصی بلد نیستن

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

خوب تو باید قدم به قدم پیش بری و محکم باشی

قدم اول استقلال مالی هست

قدم دوم پس انداز در حد گرفتن خونه

وقتی این دوتا شد

قدم سوم بعد دعوا و کتک میری شکایت و پزشک قانونی و ..که برنمیگردم امنیت جانی ندارم و با ادم مریض زندگی نمیکنم

شکایت استرداد جهیزیه نفقه دیه مهریه و ...میکنی

وقتی حسابی از همه طرف تحت فشار قرار گرفت....در ازای قسمتی از اونا حضانت کامل پسرت رو میگیری

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
والله جاریم رو شوهرش میزد میگفتم شوهرش دیوونس. سر یه میله ای یه مدت با هم زندگی کردیم.یعنی تا ناراح ...

این هم قبول دارم 

من کلا ارتباطم با فامیل خودم خیلی کم شده چون شوهرم دوست نداره حالا عمه های اسی بعد طلاق میخوان چه گلی به سر اسی بزنند که اسی بخاطر اونا با شوهرش درگیر شه 

من به اسی کتاب اینقدر عصبانی نباش رو پیشنهاد میکنم علت رفتارهای شوهر و چگونه رفتار کردن خودش رو یاد میگیره

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤