2777
2789
عنوان

بلایی ک شوهرم سرم آورده !

| مشاهده متن کامل بحث + 4029 بازدید | 122 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این بار که دست روت بلند کرد همون طور برو کلانتری و بعدشم پزشکی قانونی تا مدرک داشته باشی برای طلاقت‌

اگر طلا داری بفروش یه ماشین مدل پایین بگیر تو اسنپ یا سرویس مدارس کار بگیر فعلا تا بتونی شغل مناسب تر پیدا کنی.

واست آرزوی آرامش میکنم.

خدا کمکتون کنه ولی باید ببری روانپزشک نه روانشناس

عکسو میزاری دوباره

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   
آره الهی دستش بشکنه از صد جا.قلبم اومد تو دهنم بخدا.  یکی پیداشه انقدر بزنه شوهر اسی رو که دلش ...

به خدا ندیده دلم شکست 

گریه ام گرفت 

خدا حق مظلوم رو از ظالم بگیر 😭😭😭💔💔💔💔

♻️کارما♻️
متاسفم... حق داری اما وقتی فرهنگ خانوادت و شوهرت اینه نمیتونی واسه ارامش خودت و بچت یکم به دلشون راه ...

۱۱ ساله هر راهی رو امتحان کردم.هر کاری کردم زندگیم خوب بشه.با هر کی رفت و آمد میکنم جنگ و دعوا راه میندازه.حتی عمه هام میاد خونمون میگه خراب  هستن.کلا هر کی با منه،خرابه فقط خواهر و مادرش پاکن

منم چندوقت پیش یه جایی خانومی دیدم که بخاطر حساسیت های بی حد شوهرش دست به خود کشی زده بود ومیگفت خانوادم گفتن الهی که بمیری دیگه نبینیمت  واینکه این خانوم چند باردست به خودکشی زده و ۳تاهم بچه داشت 

خسته ام از این زندان که نامش زندگیست😴