خیلی مشکل داریم باهم و همش کتک میزنه در حد مرگ .مریضه از پارسال پیش روانشناس میره ،۱۱ ساله زنشم و یه بچه ۸ساله دارم .ک همش جلو اون میزنه اونم گریه میکنه ب دست و پاش میوفته تا ول میکنه .خانوادم پشتم نیستن و میگن مردی هم طلاق نگیر.ولی دیگه خسته شدم،همش توهم میزنه گیر الکی و غر میزنه،حسادت میکنه بهم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
متاسفم... حق داری اما وقتی فرهنگ خانوادت و شوهرت اینه نمیتونی واسه ارامش خودت و بچت یکم به دلشون راه ...
۱۱ ساله هر راهی رو امتحان کردم.هر کاری کردم زندگیم خوب بشه.با هر کی رفت و آمد میکنم جنگ و دعوا راه میندازه.حتی عمه هام میاد خونمون میگه خراب هستن.کلا هر کی با منه،خرابه فقط خواهر و مادرش پاکن
منم چندوقت پیش یه جایی خانومی دیدم که بخاطر حساسیت های بی حد شوهرش دست به خود کشی زده بود ومیگفت خانوادم گفتن الهی که بمیری دیگه نبینیمت واینکه این خانوم چند باردست به خودکشی زده و ۳تاهم بچه داشت