2777
2789
عنوان

ورم و عفونت لوزه

5782 بازدید | 21 پست

3 روزه ورم لوزه و عفونت لوزه گرفتم به اندازه‌ای درد داره که نمیتونم حتی آب دهنم رو قورت بدم.

همراه با ورم لکه های سفیدی هم داره 

تب و لرز و سردرد و گوش درد هم دارم.

دکتر رفتم مسکن داد و چند تا دارو گیاهی و چندتا دارو ضد حساسیت و چرک خشک کن هم داد.

ولی فقط زمانی که مسکن میخورم تا یکی دوساعت بعدش تقریبا خوبم.

البته دکتر گفت برای سینوزیتته چون اسید داره گلوت رو خراشیده ولی خودم علائم ورم لوزه و عفونتش رو میبینم 

تو این سه روز فقط تونستم به سختی سوپ و چیزای آبکی بخورم 

کسی پیشنهادی داره در این مورد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هین طور شدم نمیتونستم حرف بزنم برام دو تا دنی سیلین نوشت ورمش خوابید

لکه های سفید رو لوزه هم داشتین؟

چقد طول کشید تا کامل خوب شین؟

چند روز از خوب شدنتون میگذره؟

آخه چند نفر گفتن اگه خوب شه دوباره برمیگرده🤦🏼‍♀️

من ی بار این مدلی شدم 

قرص جامع امام رضا رو خوردم خوب شدم از سردی زیاد بدنته باید یه چیز گرم بخوری 

رو گردنتم روغن سیاهدانه یا روغن های گرم بمال 

یاامام رضا من همون دلشکسته ی پشت پنجره فولادم 
باید روزی چند بار اب نمک ولرم رو به داغی قرقره کنین قطعا جواب میده مخصوصا بعد از بیداری صبح و حتی بع ...

ممنونم عزیزم 

دیشب قرقره کردم 

حتی شستشوی بینی هم باهاش انجام دادم 

برای بینی خیلی تاثیر داشت 

ولی گلوم سوزش پیدا کرد طبیعیه؟

نمک هم زیاد نریختم

ممنونم عزیزم  دیشب قرقره کردم  حتی شستشوی بینی هم باهاش انجام دادم  برای بینی خیلی ...

بله طبیعیه . اگه زیاد درگیرش هستین عمل کنید راحت میشی من ۳۱ سالگی عمل کردم کلا ۳ روز مراقبت میخواد اما حتی سرما نمیخورم من که سال ۱۲ ماه لوزه هام متورم بود و قرص میخوردم

🌹🌹🌹 کاربر آقا 🌹🌹🌹  
بله طبیعیه . اگه زیاد درگیرش هستین عمل کنید راحت میشی من ۳۱ سالگی عمل کردم کلا ۳ روز مراقبت میخواد ا ...

ممنونم

19سالمه اولین باره که همچین اتفاقی واسم پیش اومده تا قبلا از این اصلا نمیدونسم همچین چیزی وجود داره🤧😂

خیلی نگرانم از اینکه عمل لازمه یا نه 

ممنونم 19سالمه اولین باره که همچین اتفاقی واسم پیش اومده تا قبلا از این اصلا نمیدونسم همچین چیزی وج ...

انشالله که سلامت باشین و تنتون به ناز طبیبان محتاج نباشه 🌹🌹🌹🌹

🌹🌹🌹 کاربر آقا 🌹🌹🌹  
ممنونم عزیزم  دیگه برنگشت؟ چقد طول کشید تا خوب شین؟

چرا الانم سردی زیاد بخورم فصل سرما همینه ولی مراعات میکنم و با اون شدتم الحمدلله نشدم 

یاامام رضا من همون دلشکسته ی پشت پنجره فولادم