2777
2789
عنوان

ورم و عفونت لوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 5791 بازدید | 21 پست

سلام بچها خداروشکر عفونت و ورم لوزه خیلی خیلی بهتر شده 

خلاصه اومدم کارایی که انجام دادم رو بگم شاید به دردتون بخوره چون واقعا درد اذیت کننده و نگران کننده‌ای داره.

اول اینکه یه 8 روزی نتونستم غذا بخورم فقط چیزای آبکی +میوه رنده شده طبع گرم لبنیات هم به هیچ عنوان نخوردم 

راستش دوتا سرمی که اول زدم تأثیر زیادی نداشت فقط باعث شد یکم سرحال شم وگرنه درد و عفونت رو داشتم 

حتما پیشنهادم اینه برید دکتر معاینتون کنه بعد قرص و دارو بخورید 

تو سرم سومم دو نوع بتامتازون و یه سفازولین یه کتورولاک سرم چهارمم دگزا و سفازولین و کتورولاک

داروهایی که بین سرم اول تا سوم خوردم 

استامینوفن قرص مکیدنی گیاهی آلتادین یه شربت گیاهی کالیک و فکسوتد و سفکسیم بود

سرم سوم و الان شربت اکسپکتورانت و استامینوفن و سرماخوردگی و سفکسیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته همه اینارو با پزشک درمیون بزارین چون من علاوه بر عفونت و ورم لوزه سینوسم به شدت چرکی شده بود 

علنا نه از بینی میتونسم نفس بکشم نه از دهن.

حالا راهکارهای خونگی که انجام دادم 

دمنوش عناب و آویشن آبجوش و عسل و لیمو و روتارین.

غذا که فقط سوپ شما اگه میتونین شده به زور غذاهایی که چربی ندارن رو بخورین چون واقعا بعد از ۸ روز غذا خوردن واستون سخت میشه.

و  شب انار و با پوست پختم و همراه با سفیده خوردم و تا صبح چیزی نخوردم به مدت ۲ شب (واقعا عفونت رو پشت حلق جمع میکنه)اگه بازم عفونت دارین ادامه بدین.

با آب ولرم و یکم نمک قرقره کردم+شستشو بینی با همین 

و الان کامل خوب نشدم ولی خیلی بهتر شدم

امیدوارم به دردتون بخوره.

سلام خانومی. خوبی؟ من الان یک هفته هست دقیقا مثل شما شدم. ورم و التهاب شدید گلو با چرک های سفید روی لوزه هام. دکتر به من آمپول دگزامتازون زد و آنتی بیوتیک کلیترومایسین ۵۰۰ با شربت دیفن هیدرامین داده. چند روزه نتونستم غذا بخورم. شما الان  کامل لوزه هاتون خوب شد و اون لکه های سفید برطرف شد؟ دیگه برنگشت؟ خیلی نگرانم. اولین باره اینجور شدم 

پسر من لوزه داشت و خیلی اذیت میشد دکترا میگفتن که باید عمل بشه ولی بردمش یه دکتر طب سنتی با دارو درمانش کرد واقعا کارش خوب بود خدا خیرش بده شمارشو هم براتون می‌گذارم

09367461816

سلام خانومی. خوبی؟ من الان یک هفته هست دقیقا مثل شما شدم. ورم و التهاب شدید گلو با چرک های سفید روی ...

سلام عزیزم امیدوارم خوب شی❤️

خداروشکر برای من برنگشت 

انار پخته شده واقعا جواب میده

تا دو سه هفته درد داره طبیعیه فقط باید سرم و دمنوش و این چیزا بخورین تا بهتر شین.

بله طبیعیه . اگه زیاد درگیرش هستین عمل کنید راحت میشی من ۳۱ سالگی عمل کردم کلا ۳ روز مراقبت میخواد ا ...

سلام عزیزم چه علاعمی داشتین ک عمل کردین ؟ 

عملتون چقدر طول کشید ؟

خیلی درد کشیدین بعد از عمل؟

آخه میگن تو سن بزرگسالان عمل نکنین خطرناکه .من ۲۰ سالمه میترسم عمل کنم