2777
2789
عنوان

دوستاننن چطوری برسم درسم بخونم؟

318 بازدید | 37 پست

۱۲ درس مطالعات امتحان ترم نمیشه بپیچونم فقطم ۵ درس خوندم ۵ درس اخر تاریخه 😕 تا ساعت ۹ وقت دارم هرچقدر میخونم حفظ نمیشم😢

اون ۵تا رو جاهای مهمو بخون 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص بخور برو. امشب کتکت زدن. نمی‌تونی بری. فکرت رفته سمت خودکشی 😂🤣. حیف اون خوانواده.  چطور د ...

دوست عزیز چرا بی احترامی میکنید من در جریان نیستم چی شده ولی آخه حیف نیست واقعا 

دل نشکن و توهین نکن

دوست عزیز چرا بی احترامی میکنید من در جریان نیستم چی شده ولی آخه حیف نیست واقعا  دل نشکن و توه ...

والا ایشون تاپیک زدن من فحش ندادم ولی ایشون فحش دادن البته نه به من به همه دارن توهین میکنن

باز رفتیم سر خونه اول 🤣😂

خسته نشدی تو بچه  

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود