2777
2789
عنوان

دوستاننن چطوری برسم درسم بخونم؟

318 بازدید | 37 پست

۱۲ درس مطالعات امتحان ترم نمیشه بپیچونم فقطم ۵ درس خوندم ۵ درس اخر تاریخه 😕 تا ساعت ۹ وقت دارم هرچقدر میخونم حفظ نمیشم😢

اون ۵تا رو جاهای مهمو بخون 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص بخور برو. امشب کتکت زدن. نمی‌تونی بری. فکرت رفته سمت خودکشی 😂🤣. حیف اون خوانواده.  چطور د ...

دوست عزیز چرا بی احترامی میکنید من در جریان نیستم چی شده ولی آخه حیف نیست واقعا 

دل نشکن و توهین نکن

دوست عزیز چرا بی احترامی میکنید من در جریان نیستم چی شده ولی آخه حیف نیست واقعا  دل نشکن و توه ...

والا ایشون تاپیک زدن من فحش ندادم ولی ایشون فحش دادن البته نه به من به همه دارن توهین میکنن

باز رفتیم سر خونه اول 🤣😂

خسته نشدی تو بچه  

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود