بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی من باید کنارش بنشینم دونه دونه بخونم باهم حفظ کنیم 😶
اخیی مث برادر منن تا مامانم ازش نپرسهه ول نمیکنهه
چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود
چی؟ من جای تو خجالت میکشم فحش میدی ادب چیز خوبیه شعور چیز خوبیه حداقل جوری رفتار کن بگیم ۲۰ سالته من اصلا کاری ندارم با دختر ۱۵ ساله رفتی تو رابطه میخوای با۱۰ ساله برو به من چه من فقط گفتم پشیمون میشین همین اما تو شروع کردی فحش دادن
چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود
چی؟ من جای تو خجالت میکشم فحش میدی ادب چیز خوبیه شعور چیز خوبیه حداقل جوری رفتار کن بگیم ۲۰ سالته من ...
احمق. افسرده. من اگر بودم پیشت سرت الان رو سینه ننت بود. چیزی نمیدونی گوه خوردی گذارش زدی. اگر می اومد درست حرف میزدی. قشنگ بات حرف میزدم کمکت میکردم. من کل اینده خودمو میدونم. دختره زن ایندم میشه. اگر نبود که من باش وارد رابطه نمیشدم. خری دیگه همون اول حرف. زر زدی.