2777
2789

خسته شدم ازشون خیلی 

الان عصبانیت بیدارم نمیتونم بخوابم کار هر روزم شده داد و بیداد و سرو کله زدن با بچه هام دوتان یه پسر ۱۴ سال و یه دختر نه ساله

سر هر چیزی باید  اینقد دعواشون کنم آخرش هم به یورشون هستم دیشب اینقد خودم رو زدم موهام رو کندم که اینقد اذیت نکنید پدرشون هم هر روز میره بیرون پیش مادرش آخر شب میاد اصلا هم چیزی بهشون نمیگه خودش هم ازشون فراریه این روزا امتحاناتشون و گرنه میزاشتم میرفتم خونه مادرم به لبم رسیده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از روانشناس کمک گرفتی؟

که چطور بابچه ها رفتار کنی

آقایون هم از محیط متشنج فرار میکنن

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹

ببرشون بذارشون خونه مادرشوهرت ور دل شوهرت بگو اخر شب با هم برگردید 

چرا به خودت اسیب میزنی 

وقتایی که اذیت میکنن جای اینکه خودتو عصبی کنی و بزنی تنهاشون بذار و‌برو تو اتاق و درو ببند که نبیننت 

شما هرچی بیشتر داد برنی و خودتو اذیت کنی اونا هم بدتر میکنن 

رها کن خواهر من هیچی نمیشه 

عزیزم فقط براشون غذا درست کن

دیگه هیچ کاری باهاشون نداشته باش

پیگیر درسشون هم نباش اگر کم بگیرن مدرسه معلم و مدیر داره خودشون با بچه برخورد لازم میکنن

باور کن بهترین روش بیخیالی 

به مشاور مراجعه کنید

کتاب بخونید، کمکتون میکنه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

به خودت اهمیت بده فقط برای چی خودتو میزنی و به خودت آسیب میزنی باید به فکر یه راه حل خوب باشی با کسی که بچهات ازشون حساب میبرن حرف بزن باهاشون حرف بزنه یا بهشون وعده بده که اگر فلان کارا بکنن یا اینجور باشن براشون چیزی که دوست دارن میخری بقول کاربر عزیزی که گفتن یروز کامل نسبت بهشون بی تفاوت باش یه هنذفری بزار و بزار هرکار میخوان بکنن تا خسته بشن

درمانگر ذهن و روح😌💜

زنگ بزن1480رایگانم هست از خونه بزنگ مشاور کودک قشنگ کمکت میکنن

بعد یه تجربه پسر من فوق العاده شیطونه اما روزی ی ساعت ک براش وقت میزارم تمام ووکمال باهاش بازی میکنم طبق سنش حرف شنویش زیاد میشه

شما باید حس امنیت دادن ب بچهاتون رو تقویت کنی هر چی اینطور کنی بدتر میشه شرایطتتون میدونم خسته ای اما یه ترمز بکش و رفتاراتو با ی مشاور چک کن ببین راه حل درست چیه

ببرشون باغ وحش سینما استخری چیزی بعد رابطه تون ترمیم کن بگو بخند کن کادو بگیر این وسط دعوا کردن طرف کسی نگیر و بزار رابطه ات صمیمی شه ک حرفتو بخونن.. 

روزانه باهاشون جدا جدا وقت بزار و صحبت کن ببین چه درخواست ها و حرفهایی دارن خانوادگی توپ بازی کنید ووو 

قول شرف میدم همچی درست میشه اگر خودت تغییر کنی

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....