2777
2789
عنوان

زايمان با آمپول فشار

505 بازدید | 13 پست

دوستان سلام من فردا میشم چهل هفته و سه روز طبق ان تی ، ماما همراهم گفته فردا ۷ صبح بیا برای بستری چون از موعود زایمان گذشته طبق ان تی باید ۸ ام زایمان میکردم ولی الان تو نت کلی سرچ کردم و عوارض زیاد آمپول فشار رو خوندم خیلی ترسیدم کسی تجربه داره؟ 

به منم آمپول فشار زدن عوارضشو نمیدونم اما میگن دردش بیشتر از حالت طبیعیه

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۴۰ هفته زایمان کردم‌. دوستم فکر کنم تا ۴۲ هم رفت.

چند بار هم رفتم بیمارستان بخاطر افت پلاکت‌. ولی تا کیسه آبم پاره نشد ختم بارداری نکردن.  رفتم اونجا هیچ دردی نداشتم و از طریق آمپول فشار دردها شروع شد کم کم.

ظهر رفتم تا ۱۰ شب که پسرم اومد.

نمیشه پیاده روی کن و از پله بالا پایین کن تا بچه فشار بیاره و درد شروع شه یا کیسه آب پاره شه.

خب اگه میخواست دردت بگیره میگرفت دیگه

مجبوری 

چیز خاصی هم نیست فقط یکم روند زایمانتو جلو میندازه

شاید هم دردت نگیره بری سزارین

من سر دخترم هر چی امپول فشار گرفتم دردم شروع نشد رفتم سزارین

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
عه خداروشکر ، چند ساعت طول کشید ؟ 

صبح ساعت ۱۰رفتم شب ساعت ۱۰بچه ام طبیعی ب دنیا اومد درد زیادی هم نداشتم میگن دردش زیاده همون اندازه ک خانوما درد داشتن منم داشتم بچه امم وزنش زیاد بود ۳۹۰۰بود 

منم ۴۰ هفته زایمان کردم‌. دوستم فکر کنم تا ۴۲ هم رفت. چند بار هم رفتم بیمارستان بخاطر افت پلاکت‌. و ...

امروز چهل دقیقه پیاده روی کردم فقط کمردرد و لگن درد گرفتم 

منم برا زایمان اولم راحت بودم 

برا من هیچ کدومش راحت نبود اولی سنم کم بود تو یه بیمارستان سر راهی به دستور خواهر شوهرم بردن اونجا ولی خودش تو بیمارستان میلاد زایمان کرد مردم و زنده شدم دومی به انتخاب خودم رفتم کرج زایمان کردم و عفونت شدید گرفتم تا دو ماه با درد خوابیدم و بیدار شدم اصلا نفهمیدم دخترم کی دو ماهش شد 

انشاالله برا شما اسونه راحت زایمان میکنی و برمیگردی خونت