2777
2789

انقد رو سرامیک راه رفتم کف پام ترک های خیلییییی بزرگ و عمیق داره 🥹🥹🥹🥹🥹🥹😞😞😞😞حالم گرفته شده ب لبه ی فرش گیر می‌کنه انقد زبر شده تصور کنیددیگ. قبلاً کف پام خیلی صاف بود خیلی نرم بود دلم تنگ شد برا اون موقع . سه بار پدیکور رفتم ولی خیلی گرونه نمیشه همش برم می‌خوام دمپایی پشمی بخرم برا روفرش بعد هم وسایل پدیکور . فقط بگید تو رو خدا چیا لازمه دقیق اسماشو بگید کوکتل هم دقیق بگید چه کرمی هم خوبه هم پا رو نرم می‌کنه هم برا ترک خوبه هم روشن سازی می‌کنه مرسییییییی 🥰🥰😍

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

سوهان پا -کوکتل پا-ماسک پا

کوکتل روبندازداخل آب ورم بعدپاهات روبه مدت ۲۰دقیقه داخل لگن بعدسوهان بکش درآخرم ماسک وآبرسان

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوهان پا -کوکتل پا-ماسک پا کوکتل روبندازداخل آب ورم بعدپاهات روبه مدت ۲۰دقیقه داخل لگن بعدسوهان بکش ...

پس اون چیه که مثه رنده س ؟ سوهان ن ها ، مثه رنده س انگار

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
یه رنده و سمباده مخصوص پا نمک دریای و کوکتل پدیکور آخرشم یه لوسیون یا کرم نرم کننده بزن

مرسی عزیزم. نمک دریایی تا حالا پدیکور رفتم نریخته بودن برا چی خوبه ؟ با کوکتل قاطی بریزم تو آب ؟

سوهان پا -کوکتل پا-ماسک پا کوکتل روبندازداخل آب ورم بعدپاهات روبه مدت ۲۰دقیقه داخل لگن بعدسوهان بکش ...

مرسی گلم ب نظرت کلا چقد هزینه میخواد خریدن اینا؟چقد کوکتل باید بریزم هر بار ؟

یه رنده و سمباده مخصوص پا نمک دریای و کوکتل پدیکور آخرشم یه لوسیون یا کرم نرم کننده بزن

عزیزم چقدر میشه هزینه هاش ؟

پس اون چیه که مثه رنده س ؟ سوهان ن ها ، مثه رنده س انگار

آره عزیزم سوهانه

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
مرسی گلم ب نظرت کلا چقد هزینه میخواد خریدن اینا؟چقد کوکتل باید بریزم هر بار ؟

ممیدونم نگرفتم ولی کوکتل ۱۰الی ۳۰تومنه 

مرسی عزیزم. نمک دریایی تا حالا پدیکور رفتم نریخته بودن برا چی خوبه ؟ با کوکتل قاطی بریزم تو آب ؟

واسه اسکراب خوبه قبل کوکتل نمک با آب ولرم بعد چند دقیقه رنده بکشید بعد تو آب تمیز کوکتل بزارید