2777
2789

متأسفانه داداش ندارم ...... اما اگه داشتم بهش می گفتم تو رو اندازه داداشم دوست دارم بخاطر اینکه تو انتخاب داداشمی چون داداشم برام یک دنیا عزیزه یک دنیا ...... داداش جونم کاشکی الان کنارمون بودی 💔

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی ها فکر میکنن اشتباه فقط از خواهر شوهر مادرشوهر هست که فتنه ایجاد میکنن درصورتی که نه گاهی اوقات یه عروس می‌تونه خیلی ترسناک باشه و زندگی خودشو خانواده همسرش رو جهنم کنه😇

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

پسرکه ندارم .زنداداشم یکیش چندساله نذاشته داداشمون و حتی بچه هاشو ببینیم .خونه مامانش با خونه مامانم سه تا خونه فاصله داره هروقت میاد شهر ما بچه هاشو زندانی میکنه نیان پیش ما.یکیشم وقتی داداشم پولداره عشقشه وقتی هم پول نداره میشه پسر مامان من ماهی ۲۰ در میاره نه خونه مرتبی دارن نه لباس مرتبی نه خوراک خوبی بعد حالا شما بگین از ۲۰ میلیون راحت ۱۵ میلیون برای خانواده ولی بازم چیزی ندارن .اون یکیم خداروشکر باهوشه داداشم وضعش خوبه از همه نظر تامینن .زندگیشو خوب اداره میکنه حالا درسته هرچندوقت یه بحثی درست میکنه تا به خواستش برسه ولی بازم خوبه

منم ندارم پسرم کوچولو اما قطعا دلم میخواد بهش بگم منم مادرم مثل مادر خودت 

بهمون سر بزنید فرق نذارید 

به مادر شوهر خودمم میگم خیلی منت میذاری خیلی زبونت تلخ خیلی بین بچه ها فرق میذاری خیلی فقط به فکر خودتی 

من میخوام متفاوت باشم(مدیونید فک کنید نه عروس نه مادرشوهر نه خواهر شوهر ندارم) 

خطاب به زن عموم :زننننن چرا فک کردی من احمقم آدم دورو رو تشخیص نمیدم؟ به خودت بیا 😂😂

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬

عروس خانم که الان به همه ارزوهات رسیدی با فشار اوردن به پدر و مادر من توی که پدر و مادر من علاوه کمک به خودتون همیشه هوای خانواده ت روهم داشتن، تو قبل از اینکه بیایب تو خانواده ما، ماقبلش همه چیز رو در مورد فرهنگ خانواده و پوشش و خیلی چیزای دیگه باهات صحبت کردیم و تو قبول کردی و چی شد خرت از پل گذشت منکر همه چبز شدی و حالا برامون قیافه هم میگیری دیگه خدا روهم بنده نیستی با پول پدر و مادرم میری سفر خارج و پزش رو به خودمون میدی، چی بگم بهت خدا رو خوش بیاد.... 

این خیلی بده. منم ی جاری دارم از همممه توقع داشت اما واسه کسی هیچ کاری نمیکرد. مثثثلا تولد هیچکس حتی ...

منم دلم میکشید مادر شوهرم واسه تولد پسرم ی کادو بدن دستشون خیلی پر تر از ما هست اما نداد مهم هم نیست عادت کردم 

عروس خانم که الان به همه ارزوهات رسیدی با فشار اوردن به پدر و مادر من توی که پدر و مادر من علاوه کمک ...

خوشبحال عروس تون ....

حالا ولش کنید به حجابش گیر نده خودش می‌دونه و خداش

سعی کنید از خوشحالی اونا خوشحال باشید 

خواهرشوهرم ۵تا دارم.۴تاشون که زیاد نمیان سمتمون بی احترامی نکردن و نکردم .اما آخریه فتنه دو عالمه برا پول فقط پیشمونه خدایی دعوتمون میکنه میریم خونشون منم دعوت میکنم .البته اینم بگم زیاد اهل تجملات نیستیم اما کافیه پول بگیره بعد بخوای پول خودتو پس بگیری .مثلا من گوشیم رو که میخواستم بفروشم خونش جا گذاشتم برداشت فروخت سودش رو که برداشت هیچ ولش .بقیه پولم نصف کرد مثلا اره شوهرت از شوهرم پول گرفت انقد باور کنید ۱۰ هزار برا دخترم خرج کرد کم کرد بعد من پول شوهرمو خواستم به شوهرم پیام داده به اون چه چکاره زندگیته پول تویه .فو کن پول شوهرش رو از پول من کم کنه من زن زندگی شوهرمم ولی من پول شوهرم رو بخوام میشم بیکاره تو زندگی شوهرم

عروس ایندممم  چشاتوووو درمیارم پسرمو اذیت کنی

خدا نصیب نکنه مادر شوهر منم به زبون عاشق پسرش هست به عمل نه همین باعث شده که منم ازش بدم بیاد و نریم خیلی اونجا

خواهرم عاشق پسرش و با عروس نساخت الان بدبختشون کرد جدا شدن

اون دختری هم که تو خونه تو میاد بچه ی خانواده هست و پسرت ممکن گاهی اذیتش کنه حتی اگه بچه ات کوچیک فکرت رو عوض کن

خوشبحال عروس تون .... حالا ولش کنید به حجابش گیر نده خودش می‌دونه و خداش سعی کنید از خوشحالی اونا ...

تو خانواده ما همه محجبه هستن ما نخواستیم چادر بپوشه و ولی یه شال انقدر سنگینه که به حرمت موی سفید پدرم و مادرم نتوانه سرش بندازه باید عکس تاپ و دامن پوشیده اش تو پروفایل هاش و اینستا پر باشه در صورتی که در مورد همه اینچیزها قبلا باهاش صحبت شده بود وقبول کرده بود و اینکه پز خرج های که پدر مادرم براش می کنن رو به حودمون بده و برای ما کلاس بزاره، خدایش ما خودمون عرضه خرج کردن نداریم یا ناتوانیم  ، انها به خاطر دل برادرم و اینکه تو سختی نیافته تو تهیه وسایل رفاه لاکچری ایشون به خودشون زحمت می دن اما اون نباید لااقل قدر شناس باشه و اینجوری بی حرمتی تو رفتار و اخلاق نکنه