2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگوووووو مگ چکارت کرده اینو میگیییی هرچی باشه داداشتهع

اصلا میبینمش کهیر میزنم بشدت نچسب کثافت و حال بهم زنه انقدر رو مخمه خونه بابام نمیرم هرجا میره مامانمو حرص میده باهمه دعوامیکنه بزرگ کوچیک حالیش نیست

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
اصلا میبینمش کهیر میزنم بشدت نچسب کثافت و حال بهم زنه انقدر رو مخمه خونه بابام نمیرم هرجا میره مامان ...

اوه این ک غول بی شاخ و دمه عروس نیست

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...

داداششو میگه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خیلی بیشعورید هر دو 

عروس بزرگه میگم ک بزرگی اخترام سرجاش دیگ ریشسفید بازی درنیار هرکس زندگی خودش داره ب تو چه ما چه مشکلاتی تو زندگی داریم 

خطاب ب عروس کوچیکه کم گربه زاری کن کم خودت بزن ب مظلومیت من ک می‌دونم چه مارمورکی هستی کمتر از بدبختی و مشکل ما خوسخال باش کمتر عیب ما رو ب همه فامیل پخش کن

اللهم عجل لولیک الفرج 😘😘😘😘😘   خیلیا بخاطر مسایل اقتصادی مسائل سیاسی مسایل اجتماعی با امام حسینم قهر هستن 😔😔😔حساب امام حسین از آخوندا جداست          اسلام دو چیز هست ♥️چهارده معصوم و قرآن ،♥️ی وقت ی مداح یا ی روحانی ی اشتباهی میکنه چکار ب امام حسین دارید چرا همه زو باهم قاطی میکنید بعضیا فقط کاور اسلام می‌پوشن تا اسلام زو بد بین کنن جلو مردم تو زرنگ باش اسلام تو علی ببین ن مسولین کشور       حساب امام حسین از همه جداست                      ♥️آقا جانم امام حسینم میشه پای درد دلم بشینی مگه من چند تا امام حسین دارم آقا جان ممنونم ک ب زیباترین شکل ممکن دستمو گرفتی ک خودم نفهمیدم کی گرفتی چطور گرفتی طوری منو تو کشتی خودت جا دادی ک هنوز باورم نمیشه آقا ممنونم ک کمکم کردی از ته دلم درکت کنم آقا جان ترو ب شرمندگی عباست منو شرمنده نکن پیش دشمن پیش از این خار نشم پیش دشمن. دشمن شاد نشم حاحتمو بده ♥️ هیچکس منو نمیخره تو منو بخر آقا ای قربونت برم ♥️♥️♥️♥️♥️ خدا بی پناهان رو ب امام حسین میخشه ♥️♥️♥️♥️

این داداشمه ۱۲ سالشه عروس نداریم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم