2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این داداشمه ۱۲ سالشه عروس نداریم

😅😅😅

ببخش گل

پسرا و دخترا تو این سن تا هیجده. سالگی بسیار نچسب و حال بهم زنن درست میشه ایشاالله 

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
😅😅😅 ببخش گل پسرا و دخترا تو این سن تا هیجده. سالگی بسیار نچسب و حال بهم زنن درست میشه ایشاالله& ...

فدات

ببین خیلی ازش بدم میاد 

زن عموی شوهرم مرده همش میگم کاش این جاش میمرد

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
فدات ببین خیلی ازش بدم میاد  زن عموی شوهرم مرده همش میگم کاش این جاش میمرد

عزیزممممم نگووو

درکت میکنمااا مشخصه مامانتو خیلی دوس داری و خودت باهاش خوب رفتار میکنی و وقتی میبینی داداشت بد رفتاری داره باهاش زورت میاد حق هم داری ولی صبوری کن گلی درست میشه ایشاالله 

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
خداییش چرااز من خواهر شوهر توقعداری؟؟؟ لطفا انقدر دو رو نباش من و مامان واقعادوستت داریم ولی خودت ن ...

این خیلی بده. منم ی جاری دارم از همممه توقع داشت اما واسه کسی هیچ کاری نمیکرد. مثثثلا تولد هیچکس حتی شوهرش کاری نمیکرد بعد توقع داشت تولد این همه تبریک بگن کیک بگیرن اعلام کنن ک تولد اینه کادو بدن😐😐😐😐

parasoo1989@
عزیزممممم نگووو درکت میکنمااا مشخصه مامانتو خیلی دوس داری و خودت باهاش خوب رفتار میکنی و وقتی میبین ...

انشالله ممنون

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
روم سیاه خواهر مهربونم که داداش احمقم با خیانتش دلت مهربونیت رو شکست و تو مظلومانه نذاشتی هیییییییچ ...

کاش یدونه می‌زدی تو صورت داداش خیانتکارت تا چش اش باز بشه 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

هنوز نیومده

ولی ازش میخوام 

مراقب داداشم باشه ،همون طور که داداشم باید مراقب خانومش باشه 

به داداشم محبت کنه ،همون طور که داداشم باید به خانومش محبت کنه 

هر رفتار ما رو با ذهنیت بد تفسیر نکنه ، شاید واقعاً بی منظور کاری رو انجام میدیم

مراقب زندگیش باشه ،از هر کسی مشورت نگیره 

امیدوارم زندگی خوبی رو کنار داداشم داشته باشه 

این خیلی بده. منم ی جاری دارم از همممه توقع داشت اما واسه کسی هیچ کاری نمیکرد. مثثثلا تولد هیچکس حتی ...

نه این  توقعش این شکلیه که مثلا از نظر مالی بهش کمک کنم 

جوری وانمود میکنه که وضع مالی خوبی نداره درصورتیکه ماشین و خونه خوب داره ولی علدت به مظلوم بازی و ندارم ندارمکرده

نه این  توقعش این شکلیه که مثلا از نظر مالی بهش کمک کنم  جوری وانمود میکنه که وضع مالی خو ...

بده اینم دیگه. اینم همینطور  ازین توقع ها از پدرشوهرم اینا‌داشت درصورتیکه اگه شعور داشت میفهمید ک اینا ندارن ک ازین کارا بکنن. اما همسرش وضعش عاااالیه. توقع داشت خونه ماشین بزنه ب نامش شوهرش میگف تو اصلا زن من بودی این مدت ک توقع اینارو داری

parasoo1989@

عروس آیندم؟

لطفا درباره من تاپیک نزن تو نی نی سلیت😂😂😂

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

برادر ندارم، به عروس ایندم میگم:دختر قشنگم خیلی برامون  دوست داشتنی و عزیز هستی 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!