2777
2789

عروس دار هنوز نشدیم ولی از همین جا میگم حلقه ای که برای نشون ات انتخاب کردم گرون ترین بود و خیلی شیکه سعی کردم فکرکنم برای خودم طلا می‌خرم بهترین سرویس و برات انتخاب کردم کاش خوشت بیاد 🙁🙁🙁داداشم بلد نبود چیزی منو برد برات انتخاب کردم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نه مادرشوهرم نه خواهرشوهر نه خود زن کلا هیچی نیستم😂 ولی بنظرم به همسرتون فضا بدید یه وقتایی با خانوادش تنها باشه بدون شما بره شام خونه مادرش بدون شما باهاشون یه کمس وقت بگذرونه اینجوری خانواده همسرتون احساس نمیکنن بچشونو‌ ازشون‌ گرفتی

لطفا تاپیک منم بیاد نظر بدید مردم دیگه😶‍🌫️

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟

مرسی که برادرامو خوشبخت کردین

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

نداریم و ندارم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

روم سیاه خواهر مهربونم که داداش احمقم با خیانتش دلت مهربونیت رو شکست و تو مظلومانه نذاشتی هیییییییچ کسی بفهمه و به پدر و مادرم رحم کردی. الهی خدا بهترین ها رو نصیبت کنه و همیشه خودت و دو تا عروسکت تو بغل خدا باشید

خدا به دادت برسه مادر شوهرت از اون مادرشوهراست👹👹👹👹👹👹 🤦🤦🤦(مامان خودم )

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

عروسای گلم دوستون دارم عاقلانه رفتار کنید  فقط در اینده

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
فعلا که دادشم زن نداره.. ولی اگه یه روز یزن بگیره حس میکنم خیلی دوستش داشته باشم.. 😊❤️

منم از این فکرا میکردم. الان عروسا انقد زرنگ و با سیاست شدن که نگو

عروس ما جوری دعوا مینداخت و میرفت که نگو.

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری