سال خوبی رو برای همه مردم دنیا مخصوصا مردم کشور خودم ارزومندم ❤
یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن...
اینش رو اطلاع ندارم ولی اونجا زندگی کردم میدیدمشون تو شهر با پوشش خودشون ،شهر خیلی قشنگیه دلم تنگ شد
به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️ کوردم ئەمن🔅
یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن...
بااینکه مسیحی نیستم و اصلا از سنتها و ادابشو خبرندارم ولی خیلی باصفاست شهراشون موقع عید اون اهنگای م ...
حس خوبیه کلا 🤩😍
کاش مسیحیای ایرانم مث خارج، خارج از کلیسا جشن بگیرن و تدارک ببینن
به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️ کوردم ئەمن🔅
و تو شهر اورمیه کلیسا و مسجد کنار هم هستن. حدود ۷ تا کلیسا داره اورمیه
ارومیه شهر قشنگیه
شما اهل ارومیه اید؟