2777
2789
عنوان

رفقای مسیحی

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش حداقلش اصفهان اصلا خارجم ن حداقل اصفهان بودم الان کریسمس جشن میگرفتم :/

اصفهان جشنش قشنگه ؟

نشنیده بودم تا حالا

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

اصفهان مسیحی زیاده؟

کلیسا وانک داریم اون محدوده هستن تزیین کردن خیابونارو 

امسالم نتونستیم بریم خیلی شلوغ میشه در کلیسام بستس 

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
اخی اونها مبارکشون هست همیشه‌.این ماییم که عیدمون با گرونی کوفتمون میشه 

دیگه عیده باید جشن بگیریم 

دلمون خوشه به این تاریخای خاص 

سال خوبی براتون ارزومندم ❤

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

اصفهان خیلی مسیحی هست کلیسا دارن اونام جشن میگیرن کریسمس 😭🤡

من تازه شنیدم چه جالب 

مبارکهههههههه

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)