2777
2789
عنوان

بچه هام زیاد سرما میخورن

228 بازدید | 23 پست

سلام مامان مهربون

بچه هام مدرسه مرتب ماسک میزنن با این حال زیاد سرما میخورن فصل سرما تقریبا دایم درگیر سرماخوردگی هستیم

همکلاسی‌های بچه هام با اینکه ماسک نمی‌زنن ولی کم پیش میاد مریض باشن

چطوری بنظرتون؟چی میشه که سیستم ایمنی قوی تری دارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم پارسال مشکل شما رو داشتم و خیلی شدید بود

طوری که دو هفته شدیدا درگیر بودیم 

حتی تا خرداد هم مریض بودند طوری که کف دست و کف پاشون به شدت پوسته پوسته شد و خیلی دوره ی عذاب آوری بود.. از همه بدتر اینکه خودم هم باهاشون مریض میشدم.. ولی امسال شهریور سه تا واکسن آنفولانزا هلندی خریدم و هر سه زدیم نه تب کردیم نه حتی درد کم.. به هیچ عنوان مریض نشدن یا اگر میشن 3 روزه خوب میشن.. عزیزم تجربه ی منه و کاملا راضی هستم

ممنون عزیزم یعنی پارسال مصرف کردید بچه الان کمتر مریض میشن؟

کلا پارسال که تو زمستون یادم نمیاد دیگه مریض شده باشن الان هم کلا زیاد استفاده میکنم روزانه سعی میکنم بهشون بدم واقعا راحت شدم خداروشکر همش آب عسل و آبلیمو درست میکردم میذاشتم یخچال به جای آب می‌خوردیم البته قبل خوردن میذاشتم بیرون یکم گرم بشه

پارسال تمام داروهای تقویت کننده مثل ایموننس و غیره رو امتحان کردم

ماساژ کمرشون با روغن سیاه دانه.. عسل آبلیمو.. شیره ی انگور.. غذاهای سرخ کردنی حذف شدند.. ولی با این حال مدام مریض بودند.. بی نهایت از تزریق واکسن راضی هستم

کلا پارسال که تو زمستون یادم نمیاد دیگه مریض شده باشن الان هم کلا زیاد استفاده میکنم روزانه سعی میکن ...

ممنون عزیزم

منم عسل از سوپری میگیرم  بهشون میدم کیفیت خوبی ندارن ولی