2777
2789

والا یه ۶ کیلو اضافه دارم نمیتونم کم کنم رفتم باشگاه ۱۵ روزه رژیمم زیاد رعایت نمیکنم ولی ۱ کیلو لاغر شدم ..

بیشتر برای فرم دادن ب بدنم میرم باشگاه .. قدم ۱۷۰... وزنم ۶۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم میخوام رژیم آب وخرمابگیرم 😄ازخودم درش اوردمامیخوام درروزهیچ نخورم جز آب و خرماخشک هرخرما۲۰کالری داره ولی بیشتراز ۵۰ تاام نمیخوام بخورم چون ۵۰ تاش ۱۰۰۰کالری داره

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰
والا یه ۶ کیلو اضافه دارم نمیتونم کم کنم رفتم باشگاه ۱۵ روزه رژیمم زیاد رعایت نمیکنم ولی ۱ کیلو لاغر ...

وای دختر توکه عالی

من خودم میخوام رژیم آب وخرمابگیرم 😄ازخودم درش اوردمامیخوام درروزهیچ نخورم جز آب و خرماخشک هرخرما۲۰ک ...

اونجوری مریض میشی بدنت ضعیف میشه موهات میریزه .. رژیم درست حسابی بگیر ورزش کن فقط

اونجوری مریض میشی بدنت ضعیف میشه موهات میریزه .. رژیم درست حسابی بگیر ورزش کن فقط

اخه هرجوررژیمی میگیرم نمیتونم ازخونه بیرون برم بچه دارم ولی توخونه میرقصم نیم ساعت تایه ساعت

منم شیش کیلو کم کردم قدم صدوهفتاد وزنم شصت می‌خوام ادامه بدم واسه پنجاه هشت کالری شماری کردم رژیم پروتئین گرفتم تخم مرغ اب پز لوبیا اب پز عدس اب پز سینه مرغ اب پز اینا خوردم کلا نون برنج حذف کردم یکماه روزی دوساعت اینا پیاده روی کلا کالری شماری خیلی‌ خوبه البته من زیاد به خودم سختی دادم یه ماه کم کردم البته مولتی ویتامین زیاد می‌خوردم آخه می‌خوام برم مام وقت دارم بخاطر اون عجله داشتم کم کنم 

ن شکم پهلو دارم ولی همه میگن خوبی زیاد معلوم نیس چون قدم بلنده..ولی خودم ناراضیم باید اب شن صفت شن . ...

من انگاروزنم استپ کرده تکونم نمیخوره

اخه هرجوررژیمی میگیرم نمیتونم ازخونه بیرون برم بچه دارم ولی توخونه میرقصم نیم ساعت تایه ساعت

برنامه‌ ورزش درخانه نسب کن با اون ورزش کن قشنگ‌. اهنگ بزار بپر بالا پایین .حرکت کوهنوردی و پروانه خوبه سرچ کن تو گوگل ..شامم ساعت ۵ بخور ن با نون یه چیز سبک تا موقع خوابم چیزی نخور

منم شیش کیلو کم کردم قدم صدوهفتاد وزنم شصت می‌خوام ادامه بدم واسه پنجاه هشت کالری شماری کردم رژیم پر ...

منم قصدم قطع کردن نون وبرنج