الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم میخوام رژیم آب وخرمابگیرم 😄ازخودم درش اوردمامیخوام درروزهیچ نخورم جز آب و خرماخشک هرخرما۲۰کالری داره ولی بیشتراز ۵۰ تاام نمیخوام بخورم چون ۵۰ تاش ۱۰۰۰کالری داره
منم شیش کیلو کم کردم قدم صدوهفتاد وزنم شصت میخوام ادامه بدم واسه پنجاه هشت کالری شماری کردم رژیم پروتئین گرفتم تخم مرغ اب پز لوبیا اب پز عدس اب پز سینه مرغ اب پز اینا خوردم کلا نون برنج حذف کردم یکماه روزی دوساعت اینا پیاده روی کلا کالری شماری خیلی خوبه البته من زیاد به خودم سختی دادم یه ماه کم کردم البته مولتی ویتامین زیاد میخوردم آخه میخوام برم مام وقت دارم بخاطر اون عجله داشتم کم کنم
برنامه ورزش درخانه نسب کن با اون ورزش کن قشنگ. اهنگ بزار بپر بالا پایین .حرکت کوهنوردی و پروانه خوبه سرچ کن تو گوگل ..شامم ساعت ۵ بخور ن با نون یه چیز سبک تا موقع خوابم چیزی نخور