2777
2789
عنوان

بچه میارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 77 پست
راضی هستین پس؟ نگاه بقیه چطوره مهمونی رفتن براتون سخت نیس احساس میکنم بقیه یجوری ادمو نگا میکنن

هر کی یه چیزی به آدم میگه.بعضی ها دید مثبت دارن و بعضی ها دید منفی.دیگه مهمونی رفتن و بیرون رفتن که کلا سخت تر میشه ولی راستش نه اون اندازه ای که همش تو خونه بمونم.شوهرم اهل بیرون رفتن هست و بچه هام همین طور.همش بیرون می ریم و مسافرت هم زیاد می رم چون خونوادم شهرستان هستن.

صددرصد

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سن ام از شما کمتره ولی شرایطم مثل شماست اوردم

ولی دیگه میخوام اخری باشه

دیگه فاصله شون هر چقدر دوس داری باشه همون موقع بیار

اما اگه الان نیاوردی،وقتی بچه ۶ سالش شد و میره کلاس اول هم نیار.چون نیازش خیییلی زیاد میشه بهت.بزار برای بعدش 

انشالله بهترین تصمیم بگیری😍

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

سن تون که کم نیست خوبه تازه من الان ۳۳ سالمه سومی باردارم واقعا تواین سن توانم کمتر از اون دوتا بارداریم هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
میگم خودم  سنم کمه اما بخاطر تنهایی بچمم خیلی ناراحتم

بجای اینکه بچه بیاری و خودتو داغون کنی، بچه تو بزار مهد دوست پیدا کنه ببرش تفریح براش وقت بزار پارکی شهربازی چیزی 

وقتیم بزرگ شد هر نیازی داشت تامینش کن 

یدونه ی باکیفیت خیلی بهتره

اهان خودمم میگم سنم برای دوتا بچه داشتن خیلی کمه اما بچمم خیلی احساس تنهایی میکنه

بله میارم.

اگر سومی هم بخوام با فاصله سه چهار سال میارم ک دیگه بالای سی برم سراغ درس و کار و ...خودم

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بنظرم بچه یا هیچی یا دوتا

تک فرزندی اصلا خوب نیست

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
واقعا سختههه مخصوصا بچه دوم اولی ادم داغه و خیلی ذوق داره و خیلی فانتزیا داره اما دومی بیشتر ترس ...

نه از لحاظ استرس 

من اعصابم نمی‌کشه

پسرم تقریبا ۱۲ سالشه آنقدر اذیتم کرده که دیگه کشش ندارم

نارس بود همیشه خدا مریض بود

هرچیزی نمیتونست بخوره

هنوز ریه هاش درگیره

کم و بیش کلیه هاش درگیره

هنوز آنقدر شیطونه از در و دیوار بالا میره

آره تو اقدامم ولی نمیشه ک

الهی🥲

انشالله زودتر  دامنت دوباره سبز بشه

چندوقته اقدامی؟