2777
2789
عنوان

چرا من هیچ جذابیتی ندارم

189 بازدید | 13 پست

یه دوستی دارم حتی تو مجازی ناشناس من و اون تو یه گروه بودیم همههههه عاشقش شدن بعد به من زیاد اهمیت نمیدادن همیشه همینجوریه نمیفهمم چرا

چیکار باید کنم خیلی ناراحتم 

فهمیدی منم بگو

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فضای مجازی هر چی فن بیان و زبون بازی و پرو تر باشی جذاب تری یکی‌از دوستام میگفت هر چی دلقک تر جذ ...

فقط فضای مجازی نیست مشکلم

تو واقعیتم حرفی واسه گفتن ندارم کم حرف حتی تو مجازی یه پیام میدن کلی فکر میکنم که چی جواب بدم اخرش جواب نمیدم 

فقط فضای مجازی نیست مشکلم تو واقعیتم حرفی واسه گفتن ندارم کم حرف حتی تو مجازی یه پیام میدن کلی فکر ...

کلام راه ارتباطی بین آدماست ؛بنظرم این یه ضعف حساب میشه ؛منم کم حرف بودم و خجالتی و کم کم رو خودم کار کردم هنوزم جای کار دارم ؛کسی که‌با حرف نتونه ارتباط بگیره به انزوا کشیده میشه

کلام راه ارتباطی بین آدماست ؛بنظرم این یه ضعف حساب میشه ؛منم کم حرف بودم و خجالتی و کم کم رو خودم کا ...

چطوری رو خودتون کار کردین

همیشه هیچ حرفی برا گفتن ندارم حس میکنم حرفایی که میزنم بچگونس بعضی از لغاتی که بقیه بکار میبرن برام نا آشناس

من اصلا رفت و امدی با کسی نداشتم همش تو خونه بودم 

حس میکنم هیچی بلد نیستم 

حس میکنم حرف بزنم ممکنه بقیه اهمیتی به حرفام ندن یا بنظرشون مسخره بیاد بخاطر همین حرف نمیزنم

کاش میشد درست بشم اینطوری زندگی سخته برام

چطوری رو خودتون کار کردین همیشه هیچ حرفی برا گفتن ندارم حس میکنم حرفایی که میزنم بچگونس بعضی از لغا ...

یادمه همش تو نت آداب معاشرت ؛جملات مناسب برای هر چیزی مثل تعارف کردن و تشکر کردن و تبریک گفتن میگشتم 

دکتر مجد یه سری ویس هم داره اسمش ریزه کاری های ضروری زندگیه اونم خوبه 

بعد به حرف زدن بازیگرا و مردم معمولی تو مسابقه های مختلف دقت میکردم ؛یه مقداری هم اختلال اضطراب و استرس داشتم و کمالگرا بودم ؛اینا رو هم زمان برای درمانش اقدام کردم ؛چون سد راهم میشد ؛بعد تو خونه خیلی تکرار و تمرین داشتم ؛خودم سعی میکردم رو لحن صدا و حرف زدنم و آرامشم موقع حرف زدن دقت کنم ؛هر چقدرم بیرون باشی و معاشرتت با ادما بیشتر باشه زودتر ترس میریزه 

رادیو و پادکست گوش دادن هم خیلی خوبه ؛کلاس های فن بیان خوبه؛کتاب و شعر خوندن باعث میشه هم دایره لغاتت بره بالا و هم راحتتر یاد بگیری احساساتت رو بیان کنی راجع بهشون حرف بزنی ؛و تغییر یه شبه نیست ؛سختترین تغییر ؛تغییر ویژگی های هست که از بچگی باهاش بزرگ شدیم ؛پس نم نم پیشرف میکنی و از این حرکت های کوچیک هم خوشحال باش ؛کمالگرایی و ایدال گرایی بذار کنار

یادمه همش تو نت آداب معاشرت ؛جملات مناسب برای هر چیزی مثل تعارف کردن و تشکر کردن و تبریک گفتن میگشتم ...

ممنون😍 منم حتما شروع میکنم کاش مثل شما بتونم خودمو تغییر بدم