2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره پسرخاله‌ام بچه روستا بود بعد برای ادامه تحصیل مجبور شد بیاد شهر تنها تو یه خونه بدون امکانات خاصی حتی واسه موادغذایی هم امکاناتش محدود بود درس میخونده تابستون‌ها میرفته سرکار دانشگاه شهر تهران قبول شد رشته مخابرات خوند الانم تهران زندگی میکنه کار میکنه و به نظرم تو این لحاظ موفقه

اگه اشتباه نکنم الان داره دکترا یا دکتری نمیدونک کدوم درسته همونو میخونه😅

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
آره پسرخاله‌ام بچه روستا بود بعد برای ادامه تحصیل مجبور شد بیاد شهر تنها تو یه خونه بدون امکانات خاص ...

چه عالی

بازم دمش گرم تلاش کرده دانشگاه تهران قبول شده

تهران برا پیشرفت خیلی خوبع منم هدفم تهرانه

خوشت نمیاد نخون، فقط عمرتو هدر میدی برو ارایشگری یاد بگیر، پول پارو میکنی

میدونی چیه 

من از درس خوشم نمیاد 

ولی آیندم تو درسه 

خیلی ایده ها و اختراع ها تو ذهنم هست که تا درس نخونم نمیتونم به جایی برسم

درضمن پسر هم هستم

چه عالی بازم دمش گرم تلاش کرده دانشگاه تهران قبول شده تهران برا پیشرفت خیلی خوبع منم هدفم تهرانه

نمیدونم کدوم دانشگاه تهرانه ولی میدونم شهر تهرانه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
2825
2823
2791
2779
2792