خوب این دندون ابجیمه بعد رفته پیش دندنون پزشک گفته خیلی حساسه باید جراح انجام بده
والا من خودم بخاطر کمر دردم خیلی پیش جراح نبودم
ولی این دکتره خیلی باتجربه و با سواده
کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین فردا صبح زنگ بزن کلینیک نیایش منشی شمارشو بهت میده عکس رو براش بفرس میفرسته برای دکتر بعد بهت نوبت میدن
من نمیتونم تشخیص بدم
کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
روز مشخصی نداره براش بیمار میچینن معلوم نیست چه روزی