2777
2789

بین سیتالو پرام

کلونازپام

پوکساکیم

دیازپام

سرترالین

فلوکستین

کدوم خواب آورتره؟

میخوام بخوابم

لطفا کمکم کنید🙏

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولی و سومی  گروه بانوان روبیکا  https://rubika.ir/joing/FFDBBICH0RHSQWWLOJQZEAMHBYW ...

ممنونم عزیزم🙏

روبیکا ندارم

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
کلونازپام بعدشم اینا ک‌تاثیر فوری ندارن یکماهی طول میکشه

ممنونم عزیزم

یعنی امشب یه دونه بخورم نمیخوابم؟

کلونازپام

متشکرم🙏

سرترالین نخور که دیوونه میشی...من واسه اولین بار خوردم چند روز پیش داغون شدم فکر کنم سکته رو رد کردم چون فک م بی حس شده بود نمی تونستم صحبت کنم رفتم درمونگاه تک و تنها رو یه برگه دوسشون نوشتم سرترالین خوردم..سر و آمپول زدم روز بعد تونستم یکمی فک م رو تکون بدم تا سه روز هم همش خواب بودم. 

اگه میخوری نصفه بخور با  دوز پایین 

من یه دونه دوز ۵۰ خوردم اینجوری شدم دیگه ادامه ندادم

سرترالین نخور که دیوونه میشی...من واسه اولین بار خوردم چند روز پیش داغون شدم فکر کنم سکته رو رد کردم ...

سابقه مصرف سرترالینو دارم

مضطربترم میکنه

الان خواب مد نظرمه. میخوام فقط بخوابم.

ممنون از راهنماییت عزیزم🙏