2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چی میخندی میگم برای گندی که کاشتیم و محیط زیست از دست رفتمون ناراحتم  پارسال تابستون آبمون ...

معذرت میخوام فقط به این کلمه الرژی گرفتم میشنووم خندم میگیره

تا میتونید خاطره بسازید /آدما به اندازه خاطره هاشون زندگی میکنن /
من میام اونجا خرید دم دست باش    

اومدی خبرم کن😊

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

توپ و تشر نزدم ها  واقعا خاستم بدونم آلودگی هم دارید  خوب یکی از دلایل نبود برف و بارون ...

فک کردم داری بهم تیکه میپرونی

ببخشید

نه گلم آسمون صافه صاف

هیچ وقت آلودگی نبوده و نیست

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

آخه با بی آبی چیکار کنیم  

عزیزم انقدر که اطراف ما کم آبی هست اطراف شما نیست

دو ماه یه بار آب میاد و مجبوریم آب و انبار کنیم

گاهی ام تا دو ماه نمیاد مجبوریم تانکر آب بگیریم😔

ولش کن هیچی نگم بهتره  حالا چاره چیه تو که انقدر خوب دقت میکنی راه مبارزه چیه ؟؟؟؟؟؟؟

پس چیزی نگو 😏

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
فک کردم داری بهم تیکه میپرونی ببخشید نه گلم آسمون صافه صاف هیچ وقت آلودگی نبوده و نیست

خواهش میکنم 

بله متوجه شدم نمیدونی چقدر هوا بده انگار ی فیلم وحشتناک سینماییه از اون فیلم ها که همش تو غبار و دود و تاریکیه بیرون که میرن غم و غصه وجودمو میگیره 

از خدا میخام به کشورمون رحم کنه 

خواهش میکنم  بله متوجه شدم نمیدونی چقدر هوا بده انگار ی فیلم وحشتناک سینماییه از اون فیلم ها ک ...

الهی همه چیز درست میشه😊