2777
2789

بچه ها شوهر من واسه کادو خیلی ادا اصول درمیاره 

ینی هر مناسبتی میشه با اینکه همیشه در توانم سعی کنم جنس خوب و چیز مناسب بگیرم باز همممم یه ادایی داره که دربیاره😒

نمونش تو تاپیک های قبلیم هست که واسش ساعت هوشمند گرفتم انقد لب و لوچه شو آویرون کرد که آخرش رفتم عوض کردم الانم خودم میندازم دستم.

حاج آقا لباسم جزو کادو نمیدونن 😒 و فقططط عاشق انگشتره .حالا معمولا نقره میگیرم براش و هر وخ کادوش انگشتر بوده کلی ذوق کرده 

حالا قضیه از این قراره که من آخر ماه قراره ۱۰ ۱۲ تومن دستم بیادبرنامم این بود که واسه خودم حلقه بگیرم چون دوتامون حلقمونو واسه یه مشکلی فروختیم 

حالا نمیدونم الان واسه اون حلقه بگیرم برا روز مرد یا برا خودم. (دوستانی که میخوان بگن با ۱۲ تومن حلقه پیدا نمیشه ؛من حالا یجوری پیدا میکنم😂)

اینجا قبلن بهم گفتن برا مردا نباید کادوی گرون خرید 

نمیدونم چیکار کنم واقعا 

حوصله ادا اصولشم ندارم 😑💔

من برای چنین مردی کادو نمیخرم

برو واسه خودت انگشتر بخر خودت تواولویت باش

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هندزفری بی سیم بگیر براش 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یا شربت بیدمشک یا دم کرده گل گاوزبون

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
من برای چنین مردی کادو نمیخرم برو واسه خودت انگشتر بخر خودت تواولویت باش

دقیقا منم با این ک شوهرم با ی چوب کبریت هم خوشحال میشه چند وقت ی بار یِ کادوی خوب اونم در حد کفش چرم و اینا میگیرم کلی ذوق میکنه ولی ازون تو هر مناسبت کادو میگیرم چون ما خانوم خانه دار منبع درآمدی نداریم کِ باید با پس اندازهامون بخریم کِ همسر من از پس انداز کردن من ب شدت بدش میاد منم دیگه نمیکنم موردی ام باشه میگم خودت میگی پس انداز نکن فقط خرج کن

نمیدونم ولی خب احتمالا ساده برگزار کنه چون دست و بالش خالیع فعلن

همینکه حلقه ت و فروختی یعنی هواشو داری .زیاد سخت نگیر برا کادو وقتی ایرادگیره

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
خب پس طلا واسش کنکله😂😂

آره بابا طلا کِ اصلا براش نخر 

برا خودت شده ۱ گرم بخر یا پولت و پس انداز کن خواهر 

زن هر چی خودش پُر تر باشه از لحاظِ مالی حتی بِ نفعِ خودِ مرد هم هست باور کن