2777
2789
عنوان

با دوستام تو دانشگاه قهر کردم

186 بازدید | 4 پست

میدونم کار بچه گانه ایه دلم نمیخواست قهر کنم.صرفا میخواستم از جمعشون خارج بشم چون احساس میکردم دغدغه هامون با هم متفاوته و این که انگار حضور و عدم حضورم تو اکیپ(هممون دختریم) زیاد براشون مهم نبود.کسی که بهشون وابسته بود من بودم نه اونا به من.تا این که امروز که خودم نرفتم سلام کنم دوستم(کسی که اصلا به خاطر اون رفتم با اون اکیپ و دوسش دارم)تا موقع ناهار تو دانشگاه اصلا حتی بهم نگاه هم نکرد!منم اعصابم خرد شد ازشون جلو زدم خودم تنهایی رفتم سلف.

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)

توی سلف دو تا از دوستامون پشت میز غذا خوری کنار من نشسته بودن.اکیپمون که رسیدن بهشون گفتن بیاین بریم یه جای دیگه این جا، جا نیست(و من احساس کردم به خاطر حضور من جا به جا شدن و این که ازشون جلو زده بودم و یه جوری رفتار کرده بودم انگار باهاشون قهرم)الان خیلی حس بدی دارم😓احساس میکنم قهر کردنمون به خاطر اشتباه من بوده و این که شاید چون من عزت نفسم پایینه حس میکردم بهم اهمیت نمیدادن و مقدار توجه اونا طبیعی بوده.

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)

.از طرفی دلایلی که دوست داشتم از اکیپ بیام بیرون(این که همش یا در حال غیبت بودن یا قضاوت بقیه یا حرف زدن راجع به یارگیری و.. که هیچ کدوم مورد علاقه من نبود)رو مرور میکنم و میگم خوب شد که ازشون جدا شدی.از طرفی هم این جوری ناراحتم و حس میکنم رفتار بچه گانه من باعث قهرمون شده و باعث میشه عذاب وجدان داشته باشم😢تازه دلمم برای دوستم تنگ‌ شده🤦‍♀️هر روزم تو دانشگاه میبینمشون و اگه بهم بی توجهی کنن احساس فروپاشی میکنم.تو خوابگاه هم هستن ولی احتمالش خیلیییی کم تره که همدیگه رو ببینیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید طولانی شد ولی واقعا اعصابم خرد شده و نمیدونم چی کار کنم.اگر خودم برگردم پیششون خیلی یه جوریه و تازه مشکل اینه که من نمیخوام دوباره برم تو جمعشون.دلم میخواد باهاشون دوست باشم اما توی بحثاشون شرکت نکنم.که احساس میکنم کار غیر ممکنیه💔

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨