2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم در مورد گرافیک ...سوال داشتم

سلام بپرسید اگه تونستم کمکتون میکنم🌹🌹

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

@شوگر_مامی_بچه کجایی دختر😭

وااای شرمنده ببخشید🥲❤

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

نه والا آب شده رفته تو زمین ، خیلی تبلیغ فریلنسری میکرد نمیدونم راست بود یا نه

این چه حرفیه تبلیغ نبود که سوال کاربرا رو تو تاپیکم جواب میدادم🤦‍♀️ راستی تاپیک درامدم بازه اگه سوالی داشتی هر جا خواستی بپرس❤❤

این چه حرفیه تبلیغ نبود که سوال کاربرا رو تو تاپیکم جواب میدادم🤦‍♀️ راستی تاپیک درامدم بازه اگه سوا ...

وای ابجی دردت بجونم مرسی جواب دادی یکساله دنبالتم😭😭😭😭😭 فداتشم بخدا تبلیغ منظور بدی نداشتم منظورم پیشنهادت برای یادگیری دیجیتال بود که من پارسال رفتم سراغش یخورده یاد گرفتم