اولین باری که پری شدم خیلی خجالت زده و با صدای آروم به مامانم گفتم نوار بهداشتی میخوام هی چند بار گفت چی چی منم میگفتم نوار بهداشتی تهشم گفت شلوار ورزشی؟
اولین باری که پری شدم خیلی خجالت زده و با صدای آروم به مامانم گفتم نوار بهداشتی میخوام هی چند بار گ ...
😐😂
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
اولین باری که پریود شدم با دوستم رفته بودیم استخر( منم هیچی راجب پریودی نمیدونستم ۱۲ سالم بود/:) موقعی که رفتم زیر دوش دیدم داره از زیر مایوم اب قرمز میاد بیرون😂 یهو دوستمو صدا زدم اومد مایومو دراورد ببینیم چی شده که دیدیم سیلی از خون داره ازم میره😂 اونم ترسیده بود رفته بود به مربی گفته بود دوستم اونجاش پاره شده کمک کنید😭😭😂🤦🏼♀️
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷
موقع خرید تو فروشگاه میریم لاین لوازم بهداشتی و اینچیزا بابان به داداشم میگه بیا بریم این اینجا حالا حالا هاکار داره😂. آخه من با نوار مشبکی عرق سوز میشم مخصوصا تو تالستون بعد مدلا و سایزای مختلف میبینم دلم میخواد همشونو تست کنم ببین مدوم بهتره.
الان با نامزدم میرم سمت لاین بهداشتی غصش میگیره. میره کنار دست به سینه می ایسته منو نگا میکنه تا کارم تموم شه😂