2777
2789
عنوان

دوران نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 27 پست
چن سالشه ؟؟؟ اصن موقعیت تنها بودن با شوهرش داره؟

۲۳ سالشه خواهرم 

موقع تنها شدن فقط وقتی بیرون میرن 

داماد هم ازش رابطه دخول نخواسته فقط لب و رابطه دهانی خواسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خواهرت بگو با نامزدش صحبت کنه و دلیلش رو بهش بگه

بهش گفتم با نامزدت صحبت کن، میگه پشیمون شده ،حتی روز عقد هم  به خواهرم گفته بود مهریه ۱۰۰سکه بیشتر نمیزنم و داشت یه کاری میکرد مراسم بهم بزنه که پدر مادر من مجبور سدن تن به خواستش بدن

۲۳ سالشه خواهرم  موقع تنها شدن فقط وقتی بیرون میرن  داماد هم ازش رابطه دخول نخواسته فقط ...

اگر مشکل سردی نامزدش حل بشه 

به نظرم مشکلی نیست رابطه داشتن 

اینکه موقعیت شب تنها بودن رو ندارن خیلی عجیبه 

منطقه ما با اینکه مذهبیه 

اما همیشه زن کنار شوهرش هست شبها دوران عقد

به خواهرت بگو از لحاظ های دیگه خودشو بالا بکشه... کتاب‌زیاد بخونه،باشگاع بره، سرزبون داشته باشه،هنر ...

متاسفانه ،لج بازه، ظاهرشم لاغره ، حتی النگو هم ک براش خریدم ب دستاش خیلی بزرگه

شده حالا خواسته یا ناخواسته خواهرت بهش توهین کنه؟

اره یبار قبل عقد خواهرم بهش گفته ۷۷۰ سکه بزم چون دختر خالم اینقدر مهرشه، نامزدش ناراحت شده بود باهم بحث کرده بودن

اره یبار قبل عقد خواهرم بهش گفته ۷۷۰ سکه بزم چون دختر خالم اینقدر مهرشه، نامزدش ناراحت شده بود باهم ...

من نمیدونم توی بحثی که شما میگی چی بهم گفتن اما اگه تایپک های منو بخونی متوجه میشی که یکی توی زندگیم بوده که به خاطر اشتباهات من مدام بهم توهین میکنه، نزدیک‌ ۳ سال پیش که باهاش آشنا شده بودم گفت من خوشم نمیاد بری پیش مشاور بعد منم به مشاورم گفتم بعد مشاور بهم گفت به اون چه ربطی داره، حالا هربار که دختره بهم توهین میکنه حتی اگه من مقصر باشم یاد حرف مشاورم میفتم سرد تر میشم، میخوام بهت بگم یه جمله باعث میشه یه رابطه نابود بشه

من جای خواهرت بودم‌ برای پسره دلایل منطقی میاوردم‌ تا پسره بفهمه دیگران حرف مفت زدن

اخه من خودمم حس میکنم علاقش کم شده نسبت ب خواهرم ،چون اصلا رفتار خوبی نداره باهاش