2777
2789

هر روز یه جام درد میگیره یبار شکم یبار بازو یبار پا 🙁

تازه کارم هفت جلسه س میرم 

امروز پشت ساق پامو نگاه کردم دیدم یه کبودی تقریبا بزرگ زده بنظر شما برا چیه؟

مهره ی مار روزگارمی 😍 عشق موندگارمی نفس.. 😍 دنیام پسرام😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه

پس این کبودی خون مردگی چیه پسپشت بازومم یه کم رنگ زده 

باید یادم باشه فردا از مربی بپرسم ببینم به ورزشم ربط داره یا نه

حتما بعدش دوش آب گرم بگیر

من خیلی وقته میرم ولی هرسری‌ یجام درد میکنه انقد سنگین میزنم

مثلا یا ۵۴ کیلو وزن دیروز ۶۰ کیلو پرس پا زدم یا ۵۰ کیلو اسکوات میزنم

برا همین درد میگیره عضلهام فرداش

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

من سه ماهه میرم همینم

روزای پا خیلی اذیتم تا چنروز بعدش نماز و نشسته میخونم 🙄🤣🤣دسشویی رفتنی میمیرم تا بشینم 

هربار وزنه هارو سنگینتر کنی همینی

کبودی ام طبیعیه

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
عادیه چون بدنت سرد بوده قبل ورزش خوب گرم کن و بعدش هم سرد کن

گرم کردن اصولیو نمیدونم چطور انجام بدم 

بعضی روزا شانسی باکسی که تازه تاره گرم میکنه انجام میدم 

بعدشو چطوری سرد کنم؟؟

حتما بعدش دوش آب گرم بگیر من خیلی وقته میرم ولی هرسری‌ یجام درد میکنه انقد سنگین میزنم مثلا یا ۵۴ ...

من سه ماهه میرم همین قد میزنم، شما چن وقته میری ؟ 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
من سه ماهه میرم همینم روزای پا خیلی اذیتم تا چنروز بعدش نماز و نشسته میخونم 🙄🤣🤣دسشویی رفتنی میمی ...

واقعا ترسیدم 

واقعا ترسیدم 

باحاله ک 😁

گفتم نکنه زبونم لال مریضی گرفتم چم شده 😂😂

ن بابا عادیه