از صبح تا شب دارم بهش فکر می کنم یعنی تنها چیزی که مغز پوکمه همینه
دارم درس می خونم کلاس میرم حرفه یاد می گیرم ولی در حین همینام باز دارم فکر می کنم
ولی شانس ازدواج ندارم
داشتم با رفیقم دعوا میکردم یهو وسط دعوا عینکش رو برداشت گفت فعلا نمیخوام ببینمت شما ۴ تا مرد رو با یه دست پاسور بذار تو یه اتاق برو پونزده سال دیگه بیامیبینی هنوز دارن سیگار میکشن، چایی میخورن، میخندن و حکم بازی میکنن بعضی آدما اخلاقا شون مثه نیسان آبیاس، اصن مهم نیست حق با توئه یانه، همینجوری حرف خودشون و میزنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کارما برمیگرده انرژیکلمات برمیگرده نگو هیچوقت شانس ندارم چرا اتفاقا تو خوش شانسی چون درس میخونی حرفه بلدی به موقعشم ازدواج میکنی شاید اون کسی ک لیاقتتو داشته باشه هنوز پیداش نکردی
Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
داشتم با رفیقم دعوا میکردم یهو وسط دعوا عینکش رو برداشت گفت فعلا نمیخوام ببینمت شما ۴ تا مرد رو با یه دست پاسور بذار تو یه اتاق برو پونزده سال دیگه بیامیبینی هنوز دارن سیگار میکشن، چایی میخورن، میخندن و حکم بازی میکنن بعضی آدما اخلاقا شون مثه نیسان آبیاس، اصن مهم نیست حق با توئه یانه، همینجوری حرف خودشون و میزنن
خیلی یکی حرف بزنه میره رو مخم یهو دیدی فحش دادم بهش
اعصاب خودمم ندارم
بعضی دخترا همینطورین ؛دختر دایی منم زخم کرده انقدر پروفایل و استوری عاشقانه گذاشت ؛همش میگم کاش اینم ...
وای دقیقا
خیلی بده دوست ندارم اینجوری باشم واقعا دست خودم نیست
کارما برمیگرده انرژیکلمات برمیگرده نگو هیچوقت شانس ندارم چرا اتفاقا تو خوش شانسی چون درس میخونی حرف ...
کارما چه چرت و پرتایی در غالب روانشناسی زرد به خورد ماها دادن.مادرا این همه تو خواب و بیداری و....هر لحظه فکر از دست دادن فرزندانشان هستند.اگه این کارما که کاربن هم نیست برمیگشت از سفری که رفته چرا من و تو اینجاییم داریم حرف میزنیم.