2777
2789

سلااااام وقت همگی بخیرررر

خانما به کمکتون نیاز دارم 

من با یه پسره دوستم همو خیلی دوس داریم خونواده هامونم در جریانن فقط یجورایی جفتمون بلا تکلیفیم شرایط ازدواجم نداریم فعلا 

خودشم ۲۲ سالشه هنو دانشگاه نرفته هر رشته ایم نمیخاد بره 

این پسره یه دختر عمو داره یه سال از من بزرگتره دانشجوی پزشکیه باباش بچه که بوده فوت شده این دختره و بابای پسره ک عمو و برادر زاده هستن خیلی همو دوس دارن حتی از رابطه پدر دختریم فراتره

بابای پسره چندین ساله ک میگه اینو بگیر و فلان بخون باهاش هم لول شو اینو برات بگیرمش 

خونوادش خیلی دوسم داشتن اشناییم از وقتی فهمیدن باهمیم چشم دیدنمو ندارن 

بعد قبول شدن دختره پسره بهش پیام میده تبریک میگه و فلان چنوقت میچتن ولی چیز خاصی نمیگن بهم از فامیل و اشنا و خاطره های بچگیو اینا 

بعد پسره بهم گفتش ک چهار سال پیش خیللللیییییی دوسش داشتم تو این دوسال از چشم افتاد دخترعموم 

پریروز میگم دوسش داری؟

میگه داشتم

صبم پیام داده ک چرا پرسیدی گفتم همینجوری 

هر کی باشه تو خونشون این هنه از من بد بگن اونو تعریف کنن تاثیر میگیره دیگ نه؟

نگین کات کن و فلان خواهشا راستشو بگین انگار خودشم سر دوراهیه مونده نمیدونه چیکار باید بکنه 

اینم بگم من سبزه م اون دختره سفید سفیده باقی چیزا خدایی من اوزون خیلی حوشگلترم(نگین خودشو تعریف میکنه)

فقط اون میشه خانم دکتر من هنوز دازم تو سایت ول  میچرخم

پسرم ک وضعش بدتر از من نباشه بهترم نیس 

فقط تروخدا فاز نصیحت ورندارین میدونم جفتمون سنمون کمه اول دانشگاه بعد این چیزا نگین بری دانشگاه یادت نیره بهترشو میبینی و اینا بخدا گوشم از این حرفا پره 

بار اولی ک سر این دختره دعوامون شد به اجیم گفتم گفتش اصن اینم بخاد اون زنش نمیشه ولی همین که پسره بهش فک کنه خیلی بده 

اصن دختره پسره رم نخاد انقد باباشو دوس داره ک بعیدم نیس بخاطر باباش قبول نکنه 

یبار به خودش گفتم گف اون بین ۳۰۰،۴۰۰ تا دانشجوی هم لول خودشه اصن به من فک نمیکنه ک گفتم تو چی گف بسه دیگ تمومش کن 

نمیخام خودمو بگیرما ولی حتی خونواده من از اینا خیلی سر ترن 

تروخدا کمک کنین بگین چیکار کنم داغونم بخدا 

درکت میکنم ب شدت💚

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تروخدا اگه همچین چیزی سرت اومده بگو چیکار کردی؟ به کمکت نیاز دارم 

متاسفانه نمیدونم گلم... 

من اون زمان دیگه ولش کردم چون باعث ازار خودم شده بود🙂 

اگرچه خودشم خیلی پشیمون شدا ولی خب بازم دیگ کار از کار گذشت 

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚