2777
2789
عنوان

دلم میخواد بهش بگم تو یکی 💩 بخور خفه شو....حیف که نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 20 پست
من به این چیزاعادت دارم  فک و فامیلای ما همه وصعشون خوبه  داغونشون ماییم فقط

زندگی همینه 

خیلی چیزا تو داری اون نداره(بجز بحث مالی) و خیلی چیزا اون داره که تو نداری 

با چشم وهم چشمی فقط خودتو پیر میکنی و حرص میدی

بجاش از با دلخوشی های کوچیکی که داری شاد باش و سعی کن تلاش کنی از نظر مالی پیشرفت کنی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست دارم ب حدی از بی دغدغدگی برسم ک شوهرم برام طلا بخره قهر کنم بگم باید جواهر میخریدی (: شوهرم ندا ...

آی گفتی 

کلا انگار خدا دو دسته بنده خلق کرده 

یکی مثل اونا یکی مثل ما خمش کاسه چه کنم چه کنم دستمونه

همش با خودم فکر میکنم آخه چه طور ممکنه خدایی که ثرنوشت اونا رو انقدر قشنگ نوشته سرنوشت ما رو انقدر قشنگ ری...ده باشه

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک
آی گفتی  کلا انگار خدا دو دسته بنده خلق کرده  یکی مثل اونا یکی مثل ما خمش کاسه چه کنم چه ...

ولی من اعتقاد دارم هرچی میخام و باید بدست بیارم واقعا تلاش میکنم واسه هدفم
راضی شدن ب سرنوشت فقط کم اوردنه و این راهش نیست (:

هیچ چیز دائمی نیست
اونا اعتقاد ندارن بالاخره اون دنیایی هست بله چون اعتقاد نداره خدا ولش کرده هر جور میخواد زندگی کنه ...

این دنیا لذت برد دیگه بره اون دنیا جوابشو ببینه ما هم این دنیا رنج بی پولی گرسنگی درد هزارجور کوفت و مرض میگیریم هم اون دنیا چه فرقی داره اینا حرفایی هستن که تو مخمون کردن 

ولی من اعتقاد دارم هرچی میخام و باید بدست بیارم واقعا تلاش میکنم واسه هدفم راضی شدن ب سرنوشت فقط کم ...

منم روزی اینجور بودم

بعدش ولی از بس سختی میکشیدم که اگه به اون چیزی که میخواستمم میرسیدم برام زیاد ارزشی نداشت از ته دل براش شاد نمیشدم

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک