2777
2789

گفت طلاق میدم ی قرون هم بهت نمیدم 

میگه استعلام از همه برنامه های مجازیت وتفکیک میگیرم 

یعنی چی 😭😭😭

ایـــاتا بحال ب کلمات وارونه فکر کردی ؟! (گنج)_(جنگ)میشود (درمان)_ (نامرد) میشود(قهقه)_ (هق هق) هست ولی (دزد) همان (دزد) است (درد) همان (درد) است و(گرگ) هم همان (گرگ)اری نمیدانم چرا (من)_ (نم) زده و (یار)_ (رای) عوض کرده (راه) گویی (هار) شده و (روز) ب (زور) میگذرد (اشنا) را جز (انشا) نمیبینی جایی وچ (سرد) است این (درس) زندگی اینجاست ک (مرگ) برایمان (گرم) میشود چرا ک (درد) همان (درد) است :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنامه مجازی مگه استعلام داره گوش نده

نمیدونم استعلام ندارع ؟

داشته باشه هم من پاکممممم 😭😭

ایـــاتا بحال ب کلمات وارونه فکر کردی ؟! (گنج)_(جنگ)میشود (درمان)_ (نامرد) میشود(قهقه)_ (هق هق) هست ولی (دزد) همان (دزد) است (درد) همان (درد) است و(گرگ) هم همان (گرگ)اری نمیدانم چرا (من)_ (نم) زده و (یار)_ (رای) عوض کرده (راه) گویی (هار) شده و (روز) ب (زور) میگذرد (اشنا) را جز (انشا) نمیبینی جایی وچ (سرد) است این (درس) زندگی اینجاست ک (مرگ) برایمان (گرم) میشود چرا ک (درد) همان (درد) است :)

إِنَّ الَّذِينَ جَاءُوا بِالْإِفْكِ عُصْبَةٌ مِّنكُمْ ۚ لَا تَحْسَبُوهُ شَرًّا لَّكُم ۖ بَلْ هُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ ۚ لِكُلِّ امْرِئٍ مِّنْهُم مَّا اكْتَسَبَ مِنَ الْإِثْمِ ۚ وَالَّذِي تَوَلَّىٰ كِبْرَهُ مِنْهُمْ لَهُ عَذَابٌ عَظِيمٌ

به یقین کسانى که آن تهمت عظیم رابه همسرپیامبر عنوان کردند گروهى (متشکّل و توطئه گر) از شما بودند; امّا گمان نکنید این ماجرا به زیان شماست، بلکه خیر شما در آن است; هر یک از آنها سهم خود را از این گناهى که مرتکب شدند دارند; و آن کس از آنان که بخش مهمّ آن را بر عهده داشت عذاب عظیمى براى اوست!

یه سئوال الان من نی نی سایت عضوم میتونن پرینت پیامم بگیر توی نی نی سایت پیام دادم یا پیامای ایتا ت ...

اره 

توی برنامه های تلگرام واتس اب واینا میشه 

نی نی سایت نمیدونم 

زن همسایه مون با پسر مجرد همسایه دیگه پیش هم دیدن وگرفتنشون  یک علم شنگه ی راه افتاد......ولی صب ک پسرم بردم مدرسه زنه دیدم با شوهر دم  سوار ماشین شدن با خوش روی بگو بخند...عین خیالشون نبود .....ومن همچنان در شوک....

چیزی ازت دید 

ن من اصلا کاری نکردم