2777
2789
عنوان

برا قرمزی چشم چی خوبه؟

13517 بازدید | 19 پست

ن ارایشی ن هیچ کوفتی نمیزم اخرشم قرمزه یدونه اشک مصنوعی ریختم توش اولش یخورده سوخت ب بعد کلا دیدم تار شده چند دقیقه ای میگم‌نکنه تاریخ مصرف گذشته بود..خیلی ضروری راه حل میخوام مهمون دارم هی میپرسه چشمات چی شده

شاید فشارت بالاس شاید چشمت مشکل داره، خدایی واسه چشم دیگه دکتر برید

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

قطره نفازولین

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن وقته اینطور شدی؟ 

چند ماهه این مشکلو دارم گاهی خوب میشه معمولا تو تابستون و گرما و باد کولر چشمامو میسوزوند ولی امروزم اینجوری شدم 

میگم نکنه فکر کنه ناراحتم‌و گریه کردم زشت شه

نفازولین درجا اوکی میکنه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
دنبال همچنین دارویی بودم ک زود خوب کنه. مرسی عزیزم الان میرم میگیرم. کلی دعات میکنم اگه خوب شه

قرمزیو ک صد درصد خوب میکنه

اما اگ مشکل خاصی داره چشات برو دکتر

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
میرم ولی چند وقت دیگه الان ی راه اظطراری میخوام . یخ خوب نمیکنه😬

نه مویرگهای اطراف چشم حساسن چیزی نذار.

عینک افتابی بزن😀

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
نه مویرگهای اطراف چشم حساسن چیزی نذار. عینک افتابی بزن😀

انقد یخ و برا همه کبودیا توصیه میکنن گفتم شاید خوب کنه😁

عینک افتابی تو خونه اخه اونم شب یجوریی😂

خودمم چن وقته مویرگام همینطور شدن 

اسم کاربریتون!!!!!