2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد سر لباس بیرون رفتنم

| مشاهده متن کامل بحث + 9298 بازدید | 242 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم بزن وگرنه افسرده میشی

ت این چندروز انقدر گیر داد برگشته بودم دیشب به مامانم میگفتم مامان لباسام زشته میگفت ن چرا

میگفتم ابراهیم میگ عوضش کن خوب نیست بهت نمیاد فلان کارو کن شلوارت کوتاهه زشته با این لباس 

تروخدا هیچوقت با این ادما ازدواج نکنید که بگید عیب نداره بعدا خوب میشن اینا از بیخ و ریشه اونجوری بز ...

نه می دونی، اینجور آدما "بعدا" بهتر میشن ها، منتها چه زمانی؟ حدودا هفتاد هشتاد سالگی! وقتی دیگه از نا و نوا افتادن. وقتی دهه های آزگار خون زن و بچشون رو تو شیشه کردن. وقتی دیگه برای زنشون هم نا و نوایی نمونده...

آره...اون موقع بهتر میشن!

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
مامانمم باهام حرف زد گفت اینا هنوز اول کار اینطوری میکنن وای به حال بعد ک اسمت بره تو شناسنامه اش

دقیقا 

چشاتو باز کن سعی کن عقلانی تصمیم بگیری پسره وباباهه بددلن میتونی کناربیای پس فردا نمیزاره از خونه بیرون بیای 

مامانمم باهام حرف زد گفت اینا هنوز اول کار اینطوری میکنن وای به حال بعد ک اسمت بره تو شناسنامه اش

راست میگه شکاکه بعدا حبس میشی توخونه

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

متوجه نشدم چرا ميگي رسمي نيستيم ؟ مگه عقد نيست ؟ ازدواجه نامزد نيست كه ديگه ، همسرته .

اين موارد هشدار بود 

وقتي خانوادش هم بد نميدونن بعيده ايشون متوجه اشتباهش بشه ، چون مادر كه فقط تاييد ميكنه ، پدر هم لنگه خودشه 

هر موردي تو نامزدي ديدين بدونين چندين برابر بعد از عقد و عروسي بدتر ميشه ، به هواي تغيير كسي هم نياشين ، شما چون عقد كردين بهتره مشاوره و زوج درماني برين 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
ببخشید ی سوال ب نظر شما همزمان با ارشد تو ایران میشه کار هم کرد؟

اره چرا نشه

من و تقریبا همه همکلاسی هام زمان ارشد شاغل بودیم. ترم اول و دوم فقط دو روز در هفته کلاس داشتیم. ترم سوم فقط یک روز در هفته و ترم چهارم هم که کلاسی نبود، فقط پایان نامه

فقط کارت نباید جوری باشه که انرژی برای انجام پایان نامه و نوشتن مقاله باقی نمونه. تعادل رو باید حفظ کنی

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!