2777
2789

🚫اگر میخوایی زندگیتون به فنا بره برید دنبالش...

🚫اگر میخوایی حال روزت بدتر از امروزت بشه...

🚫اگر میخوایی کار خودت و خانوادت به جنون برسه و زندگیتون از هم بپاشه...

اگر اینارو میخواید برید دنبالش.

خدا برای هیچکس نیاره ولی گاهی زندگی خیلی سخت میشه و فقط دنبال یک چشمه نور میگردیم یک راه نجات😖

ولی این راه به نور راه نداره، با سر میری ته چاه

اطرافم بودن، خودم با چشم دیدم، زندگی سختی داشتن و این راه رو رفتن و الان چیزی به اسم آرامش تو زندگیشون نیست😞

🔥این راه مسیر ورود شیاطین و اجنه رو به زندگی شما باز میکنه

شاید برای مدت کوتاهی حس کنید خوبه ولی بعد از دماغتون در میاد ☠☠☠

شاید نه همون سال اول ، شاید بعد ده سال، بالاخره میاد🔥

مگر ما خدا و پیامبر نداریم؟ مگه امام حسین نداریم؟ ائمه نه مُردن و نه خوابشون برده حاضره حاضرن

مشکلی دارید دعای توسل بخونید که خودشون بهمون یاد دادن، زیارت عاشورا بخونید، قرآن بخونید.

✅اگر تو خونتون پیدا کردید بدون اینکه تلاش کنید بخونیدش یا درموردش تحقیق کنید با گلاب بشورید و بریزیدش دور و تمام مدت "اعوذ بالله من الشیطان الرجیم" بخونید.

تو بعضی شهر ها و بعضی محله ها بیشتره...

✅دور بشید از این مکان ها، اگر همسایتون دنبال این کارهاست خونتون رو عوض کنید که وقتی اونا بیان دیوار جلوشون رو نمیگیره، شما روهم درگیر میکنه.

❌ اسمش دعا نویس، سرکتاب، رمال، کف بین، قال، قال قهوه و .... (دعای چشم زخم، دعای مهر و محبت زن و شوهر و آینده‌بینی ...)  با هر اسمی که هست ظاهر طرف هرچقدرم مذهبی و آدم حسابی بود، ازش فرار کنید🏃❌

هستند کسایی که هم مذهبی هستن هم این علم رو دارن ولی این علم به راحتی کنترل نمیشه، فقط علما بزرگ از پسش برمیان و این علما هم هیچ وقت نمیان بگن من چنین توانایی رو دارم، هیچ وقت بروز نمیدن پس این آدمی که شما باهاش هم صحبت شدی که میگه میتونه مشکلت رو حل کنه این آدم کاملا بنده شیطانه و خواسته های اون رو اجابت میکنه اگر ازش معجزه دیدی همون اجنه هستن که دارن کمکش میکنن کسی که عالم دین باشه هیچ وقت تواناییش رو به نمایش نمیزاره.

برای مراقبت از خودتون و همسایتون:

تو خونتون همیشه صدای موسیقی به راه نباشه

صدای قرآن، زیارت عاشورا و ...

حرز امام جواد همراهتون باشه

خونه هایی که مجسمه های زیاد با تصاویر انسان و حیوان دارن اینا هم در خطرن

خونه ای که توش سگ باشه ( هرجا نجسی باشه ورود اونها راحت تره)

اگر این کار رو تا حالا کردی و راضی بودی نیا زیر این پست بگو، خودت رو بدبخت کردی بقیه رو نکن، شاید الان حالت خوب باشه ولی قطعا بعدا حالت داغون میشه 

✨استفاده نکنید و حال امام زمانتون رو بد نکنید که وقتی حال شیعیانشون بد میشه حال ایشون هم خراب میشه.✨

اگر مطلب برات مفید بود یک صلوات برای عاقبت بخیری هممون تلاوت کن🌹

اینقدرخسته شده بودم میخاسم برم سراغش 

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

طولانی بود همشونخوندم 

اما دعانویس هست تا دعانویس 

من خودم افسردگی شدید داشتم و خواب وحشتناک میدیدم با دعا خوب شدم حاضرم قسم بخورم که نگین دوروغ میگم 

نه تبلیغ میکنم نه کسیو تشویق

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب قول اون دوستمون دعانویس هس تا دعانویس ، همه که کل.اهبردار و آدمای بدی نیستن من خودم قرآنی انجام دادم خیلی هم راضیم هیو اتفاقی هم نیوفتاد ، دعانویسی که شما میگید این نوع شیطانیشه خدارو شکر سمتشم نرفتم 

اگه مادرشوهرت بیاره بذاره تو خونت یا برای هر چیزی بره سراغش چکار کنه آدم😔 اگه برای اینکه تورو از چشم شوهرت بندازه، شوهرتو سمت خودش بکشونه... من و جاریم هر چند وقت یه بار پیدا میکنیم🥺

هستن تو نی نی سایت.میگن حس ششم نیستیم..اینا موکل دارن ؟ خیل چیزا میدونن آخه...ولی چیز بدی نمیگن..نمیگن هم برین سراغ دعا نویس 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

طولانی بود همشونخوندم  اما دعانویس هست تا دعانویس  من خودم افسردگی شدید داشتم و خواب وحش ...

قطعا دروغ نمیگی ولی برای حل مشکلت راه دیگه ای هم بود

اگر دعا بخوایم تو مفاتیح و نهج‌البلاغه پره چرا دنبال کس دیگه ای بریم که نمیشناسیم و رو زندگیمون ریسک کنیم.

طبق گفته آیت‌الله بهجت برای ندیدن خواب های بد، سوره ناس فلق کافرون قبل از خواب 

برای درمان افسردگی هم که من تخصص ندارم ولی قطعا دکتر روانپزشک متبحر میتونه مشکلات این چنینی رو حل کنن

ب قول اون دوستمون دعانویس هس تا دعانویس ، همه که کل.اهبردار و آدمای بدی نیستن من خودم قرآنی انجام دا ...

بله، استفاده از آیات و سوره های قرآن هیچ مشکلی نداره.

خودم هم همینکار رو میکنم

قطعا دروغ نمیگی ولی برای حل مشکلت راه دیگه ای هم بود اگر دعا بخوایم تو مفاتیح و نهج‌البلاغه پره چرا ...

درسته اما دعایی که منم گرفتم کاملا قرآنی بود از رو قرآن نوشته شده بود😊

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻
هیچ نجاتی تو این راه نیست عزیزم فقط بدبختیه به خدا توسل کن، انشاءالله که گره کارت باز بشه هرچه ...

خداجوابمونمیده اینقدزتوکل کردم صداش کردم دیگ بریدم

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
خداجوابمونمیده اینقدزتوکل کردم صداش کردم دیگ بریدم

انشاءالله که خیری تو کاره

صبر کن عزیز دل

اگر این راه رو بری وضعت بدتر میشه بهتر نمیشه...

خودت، خانوادت، همسایه ات، همه درگیر میشن و عذاب میکشت

دکتر بهت بگه فلان عمل رو انجام بدی مرگت قطعیه انجام میدی؟؟

با سر نرو تو چاه عزیز

نماز حضرت زهرا

یا ۱۲۴هزار صلوات رو بهت پیشنهاد میدم برای حل مشکلت نذر کنی 

خیلیا نتیجه دیدن

برای مادر یکی از ائمه نذر کن، خیلی رو مادرانشون حساسن🥲 انشاءالله که پادرمیونی میکنن  برات پیش خدا

انشاءالله که خیری تو کاره صبر کن عزیز دل اگر این راه رو بری وضعت بدتر میشه بهتر نمیشه... خودت، ...

۸بارختم ۱۲۴هزارتاصلوات روبرداشتم 

نمازحضرت زهرام خیلی خوندم ولی نمیشه ک نمیشه 

دیگ بریدم

منم از کنجکاوی و استیصال رفتم سراغ این چیزا . از اینستا چند تاشونو پیدا کردم . بعضیاشون مشخصه کلاه بردارن ولی بعضیا کلی رضایت مشتری و این چیزا میذارن بعد تلفنی صحبت میکنن و یه چیزایی بهت میگن که گول میخوری . یه پیج درست کردم تو اینستا و توضیحات کامل دادم و تجربه هام رو نوشتم که حداقل شاید بتونم به چند نفر کمک کنم که مثل خودم پول و وقت و اعصابشونو خرج این شیاد ها نکنن. اگر دوست داشتید بخونید و تا جایی که ممکنه اشتباه من رو تکرار نکنید و حداقل تو اینستا به کسی اعتماد نکنید. 

نمی دونم این کارم تبلیغ میشه یا نه ممکنه اکانتم بسته بشه ولی امیدوارم قبلش بتونم حداقل به چند نفر کمک کنم که مورد سو استفاده قرار نگیرن. 

پیجم تو اینستا اینه : @doa_fake