🚫اگر میخوایی زندگیتون به فنا بره برید دنبالش...
🚫اگر میخوایی حال روزت بدتر از امروزت بشه...
🚫اگر میخوایی کار خودت و خانوادت به جنون برسه و زندگیتون از هم بپاشه...
اگر اینارو میخواید برید دنبالش.
خدا برای هیچکس نیاره ولی گاهی زندگی خیلی سخت میشه و فقط دنبال یک چشمه نور میگردیم یک راه نجات😖
ولی این راه به نور راه نداره، با سر میری ته چاه
اطرافم بودن، خودم با چشم دیدم، زندگی سختی داشتن و این راه رو رفتن و الان چیزی به اسم آرامش تو زندگیشون نیست😞
🔥این راه مسیر ورود شیاطین و اجنه رو به زندگی شما باز میکنه
شاید برای مدت کوتاهی حس کنید خوبه ولی بعد از دماغتون در میاد ☠☠☠
شاید نه همون سال اول ، شاید بعد ده سال، بالاخره میاد🔥
مگر ما خدا و پیامبر نداریم؟ مگه امام حسین نداریم؟ ائمه نه مُردن و نه خوابشون برده حاضره حاضرن
مشکلی دارید دعای توسل بخونید که خودشون بهمون یاد دادن، زیارت عاشورا بخونید، قرآن بخونید.
✅اگر تو خونتون پیدا کردید بدون اینکه تلاش کنید بخونیدش یا درموردش تحقیق کنید با گلاب بشورید و بریزیدش دور و تمام مدت "اعوذ بالله من الشیطان الرجیم" بخونید.
تو بعضی شهر ها و بعضی محله ها بیشتره...
✅دور بشید از این مکان ها، اگر همسایتون دنبال این کارهاست خونتون رو عوض کنید که وقتی اونا بیان دیوار جلوشون رو نمیگیره، شما روهم درگیر میکنه.
❌ اسمش دعا نویس، سرکتاب، رمال، کف بین، قال، قال قهوه و .... (دعای چشم زخم، دعای مهر و محبت زن و شوهر و آیندهبینی ...) با هر اسمی که هست ظاهر طرف هرچقدرم مذهبی و آدم حسابی بود، ازش فرار کنید🏃❌
هستند کسایی که هم مذهبی هستن هم این علم رو دارن ولی این علم به راحتی کنترل نمیشه، فقط علما بزرگ از پسش برمیان و این علما هم هیچ وقت نمیان بگن من چنین توانایی رو دارم، هیچ وقت بروز نمیدن پس این آدمی که شما باهاش هم صحبت شدی که میگه میتونه مشکلت رو حل کنه این آدم کاملا بنده شیطانه و خواسته های اون رو اجابت میکنه اگر ازش معجزه دیدی همون اجنه هستن که دارن کمکش میکنن کسی که عالم دین باشه هیچ وقت تواناییش رو به نمایش نمیزاره.
برای مراقبت از خودتون و همسایتون:
تو خونتون همیشه صدای موسیقی به راه نباشه
صدای قرآن، زیارت عاشورا و ...
حرز امام جواد همراهتون باشه
خونه هایی که مجسمه های زیاد با تصاویر انسان و حیوان دارن اینا هم در خطرن
خونه ای که توش سگ باشه ( هرجا نجسی باشه ورود اونها راحت تره)
اگر این کار رو تا حالا کردی و راضی بودی نیا زیر این پست بگو، خودت رو بدبخت کردی بقیه رو نکن، شاید الان حالت خوب باشه ولی قطعا بعدا حالت داغون میشه
✨استفاده نکنید و حال امام زمانتون رو بد نکنید که وقتی حال شیعیانشون بد میشه حال ایشون هم خراب میشه.✨
اگر مطلب برات مفید بود یک صلوات برای عاقبت بخیری هممون تلاوت کن🌹