یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره ابرا زمین رو نگاه میکنن ببینن یه نفر حجاب نداره نارااحت میشن میرن 😂😂🗿
روی مو هم حساسن بیشتر،روسری خط قرمزشونه
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨
ارومیه علاوه بر اینکه خشک شده بلکه دارن نمکش رو هم استخراج میکنن و گفتن آب نداره نمکش رو هم بار میزن ...
چی بگم که دلم داره آتیش میگیره از اینهمه بیرحمی. اون دریاچه از تاریخ خلقت زمین زنده بود ولی تو همین چند سال به ورطه نابودی کشیده شد. آخرین باری که رفتم ارومیه دلم آتیش گرفت.
چی بگم که دلم داره آتیش میگیره از اینهمه بیرحمی. اون دریاچه از تاریخ خلقت زمین زنده بود ولی تو همین ...
حرفی نمیشه زد،انسان،انسانیت،حیوان،طبیعت و شرف رو همه با هم دارن به زوال و نابودی مطلق میکشونن..
نمیدونم دوستان حاضر در صحنهای که همش ادعای عالی بودن اوضاع دارن کدوم گوری هستن الان
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨
تو شهر ما خوزستان همیشه بارون میزنه اونم چندروز پشت سرهم،، الان اینجایی که اومدیم هیچ فقط سرده دلم ب ...
جنوب هم یکی از دوستان دیشب میگفت کولر روشن میکنیم،بارون کجا بود