2777
2789
عنوان

از کی باید پول بگيرم؟

303 بازدید | 18 پست

شوهرم یا بابام تو عقدم فعلا نگید خودت کار کن چون که شاغل بودم همسرم نذاشت برم و پدرمم پشتشو گرف گفت آره نیاز نیست بری ول‌کن کار میخوای چیکار ولی الان هیچکدوم تو این چند ماهه ی پول درست ندادن بهم 

خسته شدم عادت ندارم اینطوری 

همش تو خونم جرات ندارم برم با دوستام بیرون یا مهمونی تولد ک ی وقت کسی نفهمه دستم خالیه 

الانم ماه دیگ سالگرد عقدو ولنه میدونم توقع کادو داره چون تاحالا همه مناسبتا هر جور بوده کادوی خوب دادم ولی الان واقعا دیگ خسته شدم چیکار کنم چند بارم بهش گفتم میخوام برم سرکار گفته چرا گفتم پول میخوام 

ولی میگ نمیخواد میخوای چیکار ؟

ب رو خودش نمیاره ک حالا ک نمیزاره برم حداقل خودش ی پولی بده ی کلاس سرگرمی ی باشگاهی برم دلم خوش باشه میدونم داره تدارک عروسی میبینه دسش خالیه ولی منم خیلی دیگ داره بهم فشار میاد دلم میخواد لباس جدید بگیرم مو رنگ کنم ی کاری کنم بالاخره تازه عروسم ولی همش جیبم خالیه زنای ۵۰ ۶۰ ساله ازم سرحال ترن 

خب چه کار از دست ما برمیاد خودت میگی درحال تدارک عروسیه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کادویی براش نخر 

بگو دستم خالیه نذاشتی برم سرکار خودتم که پول نمیدی از آسمون که قرار نیست پول بباره 

به بابات هم بگو اون موقع که پشت طرف در میای میگی نرو سرکارالان دست کن جیبت پول بده

البته من با مردی که جلوی استقلال زن رو بگیره کلا مخالفم 

هیچ کادویی براش نخر  بگو دستم خالیه نذاشتی برم سرکار خودتم که پول نمیدی از آسمون که قرار نیست ...

وای دقیقا متنت حرف منم بود ولی نتونستم خوب تایپ کنم منظورمو

اره کادو هم نباید بگیره چطوری انتظار همچین چیزیم داره😑

همینا رو ب شوهرت و بابات بگو، بگو من پول نیاز دارم کدوم یک از شما ب من پول میدین

بابام میگ دستم خالیه دارم واست جهاز میخرم آبزومون حفظ بشه میخوام طلا هدیه عروسی بگیرم و فلان این چیزارو دیگ از شوهرت بگیر بزار اونور بتونم برات خرج کنم شوهرمم میگ میخوام خونه بگیرم و عروسیو اینا دستم خالیه این خرجارو فعلا نکنیم 

هیچ کادویی براش نخر  بگو دستم خالیه نذاشتی برم سرکار خودتم که پول نمیدی از آسمون که قرار نیست ...

بابام میگ دستم خالیه دارم واست جهاز میخرم آبزومون حفظ بشه میخوام طلا هدیه عروسی بگیرم و فلان این چیزارو دیگ از شوهرت بگیر بزار اونور بتونم برات خرج کنم شوهرمم میگ میخوام خونه بگیرم و عروسیو اینا دستم خالیه این خرجارو فعلا نکنیم 

بابام میگ دستم خالیه دارم واست جهاز میخرم آبزومون حفظ بشه میخوام طلا هدیه عروسی بگیرم و فلان این چیز ...

البته تاحالا ب شوهرم نگفتم پول بده توقع داشتم خودش متوجه بشه 

تا الان یخورده مواد ناخن داشتم ریز ریز واس دوست و آشنا میزدم خورده خرجام در می‌کند الان اونم تموم شده نمیدونم دقیقا ازینجا ب بعدو چیکار کنم 

خب پس چرا اگ وظیفه نیست پول بده نظر میده ک کار نکن؟

نمیدونم شما موقع خواستگاری راجب کار کردنتون باید باهاش حرف میزدید. البته یسری ها هم هستن رسم دارن بعد از عقد دیگه کاملا از داماد پول بگیرن... 

بنظرم روی موضوع کار کردنت بیشتر پافشاری کن چون فردا پسفردا که تو زندگی مشترک سر یه موضوعی دعوا شد همینو میکوبه تو سرت که من دارم خرجتو میدم و.... مستقل بودن خیلی بهتر از تو خونه نشستنه